Ikea, Doris och ny vecka

Fredag
Läste i stort sett hela dagen. Dock resulterade detta "duktighetstänkandet" i att det inte blev något läst på hela lördagen. Kvällen innebar träning och egentid med mamma framför Let´s Dance. Försökte även få tag på kattägaren utan någon vidare framgång.

Lördag
Dags för en tripp till Jkpg där pappa skulle på möte och jag fick spendera min tid på Ikea. Jag som fullkomligt älskar Ikea :). Försökte under förmiddagen få tag på kattägaren men det gick inte nu heller. Jag var ganska inställd på att få åka hem utan någon katt. När jag kommer fram till Ikea bestämmer jag mig dock för att testa en sista gång...
Tror ni inte att hon svarar. Dock visar det sig att hon befinner sig i Göteborg på hästmässa. Kan inte påstå att det såg spc ljust ut. Sen visade det sig dock att hennes dotter troligen skulle vara hemma under dagen. Fick tag på henne på direkten och vi bestämde att jag skulle komma och titta på katten. Men först Ikea...
Det var första och sista gången jag åker till Ikea helt själv, en lördag, då det dessutom var en ganska lång shoppinglista. Jag hann förbarma mig över att Sanna inte var med ett antal gånger. Jag var nästan genomsvett när jag väl var klar. Nästan helt färdig visar det sig att det sista som pappa skulle ha finns på ovanvåningen. Fick alltså ta hissen upp för att leta reda på hans backar. Därefter var det problem med att få allt att få plats i vagnen. Men jag lyckades och det var därefter dags för Ta-själv-lagret där jag skulle hämta en byrå till mig själv :). Den vägde visst 34 kg så det var lite otympligt att få på den under vagnen utan att vagnen skulle börja rulla iväg.
Därefter iväg till kassan, lång kö och sedan min tur. Eftersom pappa skulle ha vissa grejer på GH så skulle sakerna delas upp. Dock låg inte allt överst så det blev en del plockande i kassan. Sen när jag ska betala kommer första baksmällen. Vi hade räknat ut att pappas 20 backar med lock skulle kosta 500 kr, detta fick jag alltså löst att lägga i min annars helt tomma plånbok. Dock är locken dyrare än förväntat så allt slutar på 600 kr istället. Först blir jag helt stum, jag är supervarm och kön är lång. Hittar inte 500-lappen. Hur lyckas jag slarva bort mina pengar?! Alla tittar på min proppfulla vagn. Får helt enkelt ta pappas kort och betala. Jag slår min egen kod och kassörskan säger "Tyvärr, det funkar visst inte med detta kortet". Vad gör jag nu?!  Kommer dock på mig själv med att jag måste ha slagit bensinkoden och testar igen. RÄTT! Tack o lov! Därefter betalar jag och med nöd och näppe får jag in allt i bilen. Nöjd och belåten!

Därefter styr jag kosan mot Gränna och fastnar för den lilla kolsvarta tösen. Hon får namnet Doris. En bestämd liten dam som är väldigt blyg. Vilket passar utmärkt med tanke på att Ida på så sätt slipper stöta på henne när hon är hos oss. Än så länge gömmer hon sig överallt men sakta men säkert vidgar hon vyerna. På nätterna ligger hon och piper så att M & P inte kan sova. Det är otroligt hur snabbt man fäster sig vid djur. Jag fick 24 h med henne och visst saknar jag henne redan...

Måndag
Alex var nere på besök, sov hos mig sön-mån eftersom han skulle jobba i Hstad under måndagen. Var riktigt mysigt med lite sällskap från honom. Fick även reda på att han kommer om en vecka igen. Då åker han tydligen på solsemester en vecka. Vilken conection vi har vi syskon. Jag och Alex var iaf ute på Eurostop och handlade, eftersom mina pengar var slut fick han betala min mat. Detta i utbyte mot att han ofta lånar min lägenhet på helgerna och även äter upp veckans rester... gratis...

Tisdag
Första skoldagen efter helgen. Skönt att få lite gjort. Blev en promenad med Ida på kvällen.

Onsdag
Tog ledigt från dagens föreläsning eftersom det inte anses komma på tentan. Nu väntar jag på Ida. Vi ska ha en tvkväll i soffan.



Min nyinköpta byrå. Bilden gör sig dock inte riktigt rättvis, i verkligheten syns det knappt någon skillnad.
Ibland är det dumt med blixt.


Har lite planer på att byta ut mina kuddar på sängen.


Man kanske borde köra på mörklila... ?!



Vi hörs...




Vi har fått en tös...

... Doris heter hon!





I natt jag drömde...

I natt drömde jag en ganska skrämmande dröm.
Alla mina hemligheter kom fram – svart på vitt blev jag totalt utfrågad av offret i det här fallet. Jag tordes inte ljuga henne rakt upp i ansiktet. Istället förstörde jag en stor del av en annans liv och jag minste en av mina bästa vänner. Den tidigare vännen gjorde klart för mig att detta var sista gången vi pratar med varandra. Just den stunden ifrågasatte jag vem som egentligen skulle förlora mest på det jag nyss gjort. Självklart var det inte jag men jag var en bidragande orsak till varför. Jag ångrar mig inte över det jag gjort, det är viktigt att poängtera att jag inte har ångrat mig en enda gång under de senaste 2 åren.
Dessutom vet jag att det kommer att hända igen. Vi kommer att prata – var så säker…


När jag vaknade var min första tanke: Mister du en, står där tusen åter… Mister jag dig, mister jag allt. Stämmer kanske inte precis men sjukt vad drömmar kan göra egentligen. Är å andra sidan tacksam över att se vad som egentligen skulle kunna hända. Tanken har slagit mig några gånger.
Men turligen var det ju bara en dröm och jag kan fortsätta att behålla min hemlighet för mig själv... ;)


Igår när jag kände att jag behövde en paus i mitt pluggande fick jag till och ta fram min förmåga att rita av andra bilder. Nu pryder denna figur sista sidan i vår powerpoint :P Alltid är det bra till nått...



Missförstånd

Kom på att jag glömt berätta om en lite halvrolig incident som inträffade i lördags. Mat skulle beställas från Chilli Thai och dagen innan var jag uppe på GH och fick tag i en meny från Chilli Thai, trodde jag (såg ut precis som menyerna gör där). Så i lördags då jag bestämt mig för vilken rätt jag ville ha skulle jag ringa och beställa. Ringer det nr:et som står på framsidan och oroar mig för att han/hon som svarar i andra ändan inte skall förstå vad det är jag vill ha. Sist blev det nämligen fel.
Men jag säger tydligt att "jag vill ha nr 30". Hon ifrågasätter mitt val och jag väljer att säga vad som står på menyn. Därefter säger hon att de har ingen nr 30. Jag blir lite fundersam, sedan säger hon. Aha, du har gammal meny - säg vad du vill ha så ska jag laga. Jag frågar då om den nya menyn finns att få ta på ex. på internet så att jag kan se vad jag vill ha. Jag är rädd för att få något som jag inte har beställt. Kontroll freak för att se om hon fattat mig rätt. Hon säger iaf att de inte har ngn hemsida. Jag tycker att det låter skumt och hade egentligen fått för mig att Chilli Thai hade en hemsida. Men jag kanske har fel?! Hon verkar fatta att jag är osäker och säger "Du förstår att du har kommit till Anderstorp va?".
Haha, sen tittar jag på menyn, den är från 2004 då Chilli Thai alltså låg i Anderstorp. De har alltså nytt tfn nr till Gvd och thai restaurangen som tog över har behållt det gamla. Turligen kom det alltså fram att jag ringt fel. Tänk om jag istället godtagit hennes förslag till att hon lagar det jag vill ha och sedan åker fram till Chilli Thai och säger att jag har beställt. Det kunde ha slutat illa.
Kommer ihåg då Rolle hade beställt planka på Restaurang Edwins och sedan åker till Sten o Co. och hämtar 2 plankor. Sedan går tiden och vid 22-tiden ringer de från Edwins och undrar varför han inte har hämtat de 2 plankorna. Man kan ju undra vilka två han då tog, någon måste ha fått vänta extra länge på sin mat på Sten o Co...


Ben & Jerry´s

Idag har jag fått en hel del uträttat. Vaknade återigen av att solen sken in i mitt sovrum. Känslan av att ligga och dra sig i solen är för mig helt underbar. Hemma i Gvd har jag mitt rum på skuggsidan. Man får njuta medans man kan.
Vid kl 10 möttes vi tjejer för att cykla ut till Eurostop och strosa runt i affärer. Att leva på existensminimum är fullkomligt omöjligt. Jag klarade det inte ens en dag.

Väl hemma var det dags för sen lunch och därefter tog jag mig en kort powernap. Härligt att ha tid till vardagslyx :) Hinner dock inte sova allt för länge innan I. ringer och talar om för mig att hon har fått krav på en bok. Opps, den har jag tydligen lånat på hennes namn. Fick med andra ord palla mig upp för att cykla till skolan och lämna in boken. Påväg hem ringer dock H. och undrar om vi skall iväg och köpa en massa glass och frukt och ha en mysig fika i eftermiddag istället för att sitta med vårt grupparbete. Det var inte svårt att överge arbetet en dag som denna. Jag och H. jobbar inte spc bra i grupp har vi kommit fram till. Båda är otroligt svaga för minsta lilla frestelse från annat håll.
Vi köpte iaf glass för över 100 kronor, men om man säger att en Ben&Jerrys kostar 49,90 så är 100 kr inte spc mycket. Han bara ta ett kort innan batteriet tog slut...

Den här var faktiskt riktigt god, dock slog den inte New Your Super Fudge Chunk.

Min favorit!


Nu är mina pengar så gott som slut. Vi pratade om att åka till Ullared imon medans H. fortfarande har bil. Men det verkar som att alla 5 inte har spc mycket pengar på kontot. Vi räknade med att vi knappt hade råd med bensinen. Vi får nog helt enkelt skjuta på det besöket tills nästa bidrag har kommit... Dessutom slog mig tanken, har inte hela Hallands län sportlov nu?! Och även andra län?! Över lag en väldigt dum vecka att åka på...!






Nu har jag bestämt mig!

Så, efter mycket dividerande hit och dit om vilken dator jag skall ha så har jag nu äntligen bestämt mig. Det blir en Acer Aspire One D150-1B, 10,1". Den kommer att finnas tillgänglig från och med imon, 090218 stod det. Vilken tur jag har! Om det istället hade stått att den lanseras först i mars/april hade jag aldrig orkat vänta. Men som sagt, den kommer till Sverige redan imon :) Så ikväll skall vi beställa hem en. Kan dock inte riktigt bestämma mig över vilken färg. Röd är uteslutet, velar mellan en svart och en vit. Lutar åt en vit, dock är den svart inuti och hade egentligen velat ha den med silver i. Men man kan ju inte få allt här i livet, det har jag lärt mig...
 








En underbar helg!

Äntligen är jag kvitt med min förkylning och känner att man kan börja leva som vanligt igen. Helgen har varit riktigt lugn men ändå otroligt härlig. Fick skjuts hem till Gvd i torsdags och fredagen fick gå till att uträtta en massa ärenden. Någon som missat att jag vann ett presentkort i Västbo Andan?! En kul överraskning i varje fall. I fredags gjorde jag även slut på ännu mer pengar och nu blir det till att leva på existensminimum fram tills nästa CSN-bidrag.
Lördagen innebar en del pluggande och jag var otroligt stolt över mig själv. Hela helgen har gått bra faktiskt. Lördagseftermiddagen innebar ut i solskenet och vi packade pulkorna med ved och likaså en massa mat och fika. Sedan gick vi runt dammarna och det var så otroligt fint. Vi hittade ett bra ställe i solen där vi grillade korv och turligen fanns en rejäl pulkabacke precis runt knuten. Där tillbringade vi eftermiddagen och sedan blev det även en liten runda ut på isen innan det var dags att gå hem. Kvällen skulle jag ägna åt en massa plugg. Vilken romantisk Alla hjärtans dag va? :) Haha. Jag var taxi åt M&P och kunde fridfullt sitta och läsa och få en massa gjort tills jag skulle hämta de framåt 2-tiden.

Nu är det ny vecka igen, innebär att vi har seminarium i eftermiddag och jag har verkligen inte läst på inför det. Jag har pluggat hela helgen men det har varit med annat. Nu kommer ångesten som ett brev på posten. Men det löser nog sig. Idag skulle vi va i halvklass så vem märker om jag inte säger spc mkt :P.
Ikväll skall jag troligen beställa hem en ny dator. Pappa vaknade på rätt sida i lördags och tyckte bestämt att jag faktiskt skulle behöva en ny. Det tackar jag inte nej till :) Vi har gjort en deal, han får min överflödiga telefon (den 29 mars behöver jag inte gå runt med två längre) och jag får en dator...

Om det inte vore för allt mitt läsande så hade denna helgen varit svårslagen. Jag har fått inhandlat en del till vårgarderoben och mysfaktorn har varit på topp. Å andra sidan känns det ganska härligt att jag faktiskt visat mig själv att jag kan läsa och få en del gjort när jag väl sätte mig med allt.
Ha en bra måndag!



Väntar

Idag har det varit lektion i Varberg. Åkte med en som är kapabel att ställa upp i "Sveriges värsta bilförare". Opps sa hon och släppte ratten. Själva bilen kändes inte heller spc säker. Men kul hade vi. Jag kunde inte sluta skratta på väg hem. Härligt på sådana dagar. Vi gjorde ett stopp på McDonalds och väl hemma i Halmstad igen skulle vi fira vår överlevnad. Detta gjorde vi med en fika på Expresso House. Blev en mysig eftermiddag och avslutning på veckans föreläsningar. Imorgon är jag "ledig".
Nu sitter jag och väntar på Fam Schultz. Ska nämligen åka med de hem från Halmstad nu ikväll. Imon blir det till att läsa seriöst hela dagen då jag bestämt och likaså lovat mig själv få koll på alla olika läkemedelsgrupper som berör hjärnans sjukdomar. Jag har inte riktigt fått kläm på hur det egentligen skall gå till för att jag ska kunna lära mig dem. Men iaf 50% ska jag ha lärt mig...
Ett totalt ointressant inlägg det här. Men vissa dagar är det så, det blir inte bättre.





RECEPT

Igår lagade jag något fantastiskt enkelt som var gott på samma gång. Tänkte till och med dela med mig av mitt spontant egengjorde "recept".


2-3 kycklingfiléer som jag skär i små tärningar. Likaså en purjulök som jag hackar i små bitar. Både kycklingen och purjulöken fräses till i stekpannan.

Många järn i elden :P. Medans du fått fart på plattorna kan du pasa på att lösa upp en kycklingbuljong i lite mjölk och vatten. Jag skulle aldrig klara mig utan kycklingbuljong när jag lagar mat. Du slipper alla andra olika former av kryddor. Tog även och kokade upp lite brocolli för att bättra på mina järndepåer inför fredagen då jag skall ta nya feritin värden.

När buljongtärningen har löst upp sig är det dags att tillsällta Arla kökets egen Skagen Panna (med citron, dill och vitt vin - låter inte spc gott). Tog även en ca 3 dl lätt creme freiche. Rör runt tills allt är väl blandat.

Tillsätt därefter purjulöken och de genomstekta kycklingbitarna. Låt koka ihop och stå och småputtra tills pastan är klar.

Wooaalla! Klart, snabbt och enkelt alltså. För de som gillar fisk kan man byta ut kycklingen.

Blir en hel del disk när jag lagar mat, tur att man har diskmaskin vid dessa tillfällen.


Dagens åkommor...
Idag steg jag upp tidigt för att ta en promenad med Ida. Riktigt härligt att komma upp tidigt och likaså få lite frisk och härligt luft. Hemma igen väntade dock ingen färdiglagad frukost (nackdelen med att bo själv) utan fick själv ta tjuren vid hornen. Resulterade sedan i att jag blev alldeles för trött för att sätta mig och läsa och istället valde att sova bort hela förmiddagen. Vissa dagar får man vara lat...
Har iaf fått en del gjort idag trots allt. Vid 3-tiden kom Hanna och Ida förbi på en fika. De hade nybakta blåbärsmuffins med sig från Maxi. Själv hade jag bara en massa pepparkakor över från julen men de gick ner de också.





Utmanad

Sandra har utmanat mig. (sandrasss.blogg.se - jag har ännu inte lärt mig att länka). Själva utmaningen går ut på att gå in i mina bilder, välja mapp nummer sex och bild nummer sex i den mappen, publicera bilden samt skriva en kommentar!

Jag brukar inte vara mycket för utmaningar men denna gick fort...

Min föll självklart på en väldigt gammal bild. Vi hade varit och ätit på Edwins tillsammans med fotbollen och därefter var det dags för prisutdelening. Antar att det var på den tiden då vi var för unga för att vara med på den stora årsfesten eftersom prisutdelningen numera äger rum där. Sanna fick guldbollen för första gången och vad jag och Mimmi fick för pris har jag ingen större koll på...

När det gäller att utmana andra har jag ingen vidare koll på vilka som egentligen läser min blogg. De jag vet läser, antingen har de redan blivit utmanade eller så har de faktiskt inte någon blogg. Men ni som känner er manade kan ju testa själva...

Nu skall jag sätta mig med lite skolarbete. Klockan börjar bli ganska mycket och innan jag är klar så är det troligen onsdag. Ha en fortsatt trevlig kväll...






livsviktigt.se



Vi har precis haft föreläsning o. seminarium om transplantationer av olika slag. Alla fick därmed ställa sig själva frågan om man skulle kunna tänka sig att donera organ efter sin död. Jag har egentligen aldrig tagit åt mig tanken eftersom det känns avlägset, men man vet aldrig när det händer. Många i klassen fanns redan med i donationsregistret och numera även jag. Ni där ute, som inte ställt er själva samma fråga, gör det och gå sedan in på www.livsviktigt.se och kryssa för din åsikt (Ja/Nej).




Jag skall själv erkänna att det kändes vemodigt, egentligen vill jag inte att någon skall skära i mig. Men den dagen då jag inte längre finns kvar, och det samtidigt finns andra som inte överlever om de inte får ex ett nytt hjärta, skulle jag vilja donera mina organ för att på så sätt hjälpa andra. Om jag själv kommer i den situationen hade jag varit otroligt tacksam för att någon annan skulle vilja donera och kanske på så sätt ge mig ett nytt liv...

Gör en gärning du också, registrera dig nu!





BOTOX

Igår var det tänkt att vi skulle ha föreläsning i ortopedi på förmiddagen. Vi skulle börja 9:00 istället för 9:15 som vi normalt gör. Bara det kändes konstigt. Därefter är vi ungefär 14 st som kommer, dock ingen lärare. Efter ett tag kommer det fram att så gott som alla vet att föreläsningen är frivillig (inget som egentligen kommer på tentan). Jag undrar då vad jag gör där. Men visst ortopedi är faktiskt intressant och jag har ändå tagit mig hit så jag väljer att stanna kvar. Vid 9:15 är det fortfarande ingen lärare, 9:30 går 2-3 st hem och några går till receptionen och frågar varför föreläsaren inte kommer. Därefter kommer Margareta, programmansvarig för SSK, det har tydligen skett ett missförstånd, det var alltså inte fre 6 feb utan fre 6 mars istället. Hon tycker väldigt synd om oss som har tagit oss upp så tidigt och därefter åkt till skolan helt i onödan. Sedan säger hon "Gå till kåren och fika allihopa, jag bjuder". Vilken glad överraskning! Så där satt vi bland massa tända ljus och fikade i 2,5h.
Det blev en riktigt bra start på dagen! :)

På kvällen åkte jag hem för att träna fotboll. Började bra, sedan sprang vi och därefter spelade vi mot slutet. Fem min kvar av träningen får jag en boll rakt i ansiktet. Jag skall rensa bort en boll och inser att jag är sent inne och slänger fram en tåfjutt, bollen studsar då på motspelaren och rakt upp i ansiktet på mig. Vissa straffar Gud direkt...
Därefter hade jag botox i läpparna resten av kvällen. Men det var inte direkt någon som såg någon skillnad eftersom jag inte ansågs ha jätte små läppar annars heller. Men jag såg skillnad, stor skillnad! Inte nog med att läpparna svullnade upp, det kan man iaf leva med, så gjorde min näsa det också. Läpparna har gått ner nu men näsan känns fortfarande svullen och det gör djälvulskt ont när man rör den. Jag hoppas innerligt att det iaf inte blir blått...

Har vi tur så kommer vår efterlängtade lilla katt hem hit i helgen... :)



Februari kalender

Va kul man kan ha med lite silikon...




Dagen har bestått av grupparbete i stadsbiblioteket fram till lunch och därefter en snabbstädning här hemma innan jag tog tag i att renskriva mina anteckningar kring hjärnans sjukdomar. Det går framåt men jag är långt ifrån klar. Hade iofs inte räknat att bli det heller.

Mitt under min städning upptäckte jag att jag glömt bort min chokladkalender/adventskalender. Fick alltså en anledning att trycka i mig 5 bitar för att komma i fas med dagens datum... Det är inte många som har en chokladkalenderi februari... ;)





Lillördag

Igår blev det en runda på stan tillsammans med Sandra och det blev påfyllning i mitt Cult förråd igen. Likaså hittade jag två fina vårjackor men har lite svårt för att bestämma vilken jag vill ha. Båda är beiga, den ena är dyr den andra billig (man får fler än 4 billiga till priset av en dyr), den billiga påminner om en annan jacka jag har - men den är snygg, den dyra har luva - vilket jag egentligen skulle klara mig utan, båda är halvlånga i modellen...

Kvällen tillbringades med Ida, Gusten o Nicke där Gusten hade lagat en fin middag åt oss andra. Avslutade kvällen med YouTube klipp på otäcka benbrott som inte såg allt för härliga ut. Likaså ett klipp ifrån en som hoppar stavhopp där det inte går riktigt som han hade tänkt sig...

http://www.youtube.com/watch?v=pzavyRuAj6Q

Hur får man egentligen in ett youtube klipp på bloggen?





Vilken underbar morgon

Jag vaknar av att solen skiner in genom fönstret. Det är så här det gärna får vara framöver...
 Hur underbart är det inte att ligga o dra sig i solen :)
Igår fixade jag mitt träningskort på Nautilus efter en hel del prat om det. Får se hur mycket det utnyttjas med tanke på att jag än så länge varit duktig på att träna en hel del fotboll på sistonne.
Igår var H. på Ikea vilket gjorde att jag fick lite ny förvaring till min garderob. Sandra hade något liknande i sin garderob till alla skor och eftersom mina numera står staplade i hög på min skohylla så var det eftertraktat.


Man kan säga att det är en blandning av
DEN HÄR


och DEN HÄR

Storleksmässigt lika stor som den nedre bilden men med fack som i den övre...

Resultatet blev iaf jätte bra och nu har jag nästan lite luft på skohyllan och även plats till en besökare. Eftermiddagen igår bestod av powerpoint redigering av vårt arbete. Blir bättre dag för dag. Kvällen innebar en snabbvisit hos Ida och sedan ett besök på Maxi med Sandra som snällt följde med som sällskap. Påväg hem hittade vi en påse med en orange resp. röd paprika i. 11.50.- tjänade fröken på Hertig Knutsgatan där. Väl hemma så plingade det på dörren, det var ingen mindre än Elin som var ute och promenerade. Fick då lite sällskap framför tv:n och "Familjen Annorlunda". En sak är i varje fall säker - så många barn skall jag absolut inte ha. Har man ens råd med det? 1 kg pasta och 1 kg köttbullar till EN måltid. Inte nog med det så är jag emot att ha en "buss" till familjebil. Max 3 får det alltså bli...

Nej nu skall jag ta tag i att bädda rent i min säng innan H. hämtar upp mig för en halvdag med redovisningar i skolan... Ikväll skall jag ta tag i min del för vår redovisning hade jag tänkt... Får se hur det blir med den biten!





1 FEB

Uppe vid nio idag, annat än för de som var i parken igår i varje fall. Ganska skönt att vakna utvilad innan klockan ringer och dessutom utan bakfylla och inga förstörda pengar. Trots att det egentligen var en kväll som vi inte skulle missat. Min helg har inte varit allt för varierad. Har pluggat en hel del och försökt att förstå det som vi läser just nu. Tur att jag har en guldklimp till pappa som hjälper mig med allt. Annars hade det inte sett ljust ut...
Igår tog jag mig dock friheten att följa med mamma till Smålänningen och därefter ut till stugan. Vi tog ett varv ner till vattnet och solen sken - vilken härlig lördag. Vi hade funderingar på att åka och handla massa mat och stanna där ute över natten. Dock hade jag ingen dator eller några böcker med mig ut så hela kvällen skulle bli förstörd om jag inte skulle kunnat plugga så som det var tänkt. På hemvägen blev det ett besök hos P&L där jag fick reda på att jag skulle få en kusin till.. Kul! Jag var tydligen den ända som inte visste om det. Hilda är redan 4 till sommaren och enligt deras planeringar så skulle tillökningen kommit för två år sedan. Dock blir det inte alltid som man tänkt sig. Naturen vill annat men nu gick det vägen :).




Nu skall jag återigen ta tag i mina böcker, denna helgen lär inte precis gå till historien som en av de roligaste och mest händelserika för min del...
Men mina 3800 kronor som pappa skulle ha är nu nere i 430 kr :) och det var ruskigt skönt! Jag blev tre kg lättare nu!





RSS 2.0