Lille Hjalmar



Här har vi en bild på den lilla bebisen alldeles nyfödd..
Har funderat lite på varför så gott som alla nyfödda ser så "konstiga" ut precis när de fötts. Efter några timmar är de jätte söta men den allra första bilden är inte direkt charmerande eller vad man skall säga. Nog om detta, lille HJ är iaf söt på de bilder vi har fått... Kan dock inte lägga in de här???! Kommer kanske fler framöver!
Nej nu skall jag ner och göra mig lite anständig för att sedan kunna åka till jobbet och påbörja natt 2/7. Första natten var redan drömmen, bara att hoppas att de andra fortlöper i samma stil...





Min 6:e kusin

Igår kväll fick vi reda på att vår 6:e kusin skulle komma till världen redan idag. Han var först planerad till den 7:e augusti men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. "Storasyster" Hilda har spenderat några nätter hos oss nu och var alltså på plats i morse då telefonen ringde. Lisa skulle stolt berätta för Hilda att hon fått ett syskon, en lillebror. Men det var ingen glad tjej som lämnade ifrån sig luren. Med gråten i halsen "Men mamma, jag ville ju inte har en bror. Jag sa att jag ville ha en syster"... Sen storlipar hon något fruktansvärt i säkert 15 min innan hon slutar av ren och skär utmattning. Resten av släkten är iaf glada över att det blev en pojk, bl.a. eftersom morfars namn då lever vidare...


Mamma o Hilda vintern 07/08






MÅNDAGSKLUBBEN

Nu är det tisdag, det känns som förmiddag men enligt klockan är det eftermiddag/kväll. Är fortfarande kvar ute hos Emelie där jag även har spenderat natten. Gårdagskvällen var lyckad trots att jag kom ner sent och var väldigt lugn och städad. Nu har det blivit 3 utgångar på mindre än en vecka, det är jag inte riktigt van vid märker jag. Men man börjar bli härdad känns det som... Att det skall gå så fort?!

Nej nu skall jag dra mig bort till mitt och lasta in lite grejer i min lägenhet som jag inte spenderat allt för många timmar i under denna sommaren. Därefter skall jag och Wytten åka hem till stugan. Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll, har jag tur så får jag se "The Proposal"... Återstår att se om resten går med på detta!





Ett urval av Emelies alla bilder!






BOLMENDAGEN


Jag lånade en bild av Carro

I lördags var det Bolmendagen vilket några av er säkerligen inte har undgått. Av en slump hittade vi min blogg som startsida och då var vi tvugna att uppdatera den en aning. 4 inlägg på ungefär 15 minuter är ganska bra. Kvällen spenderades till en början hos Tibbe där vi grllade och spelade kubb. Mitt lag gick segrande ur denna striden!
Resten av kvällen rann på i ett rasande tempo. Vi åkte båt bort till Kårehamn för att forsätta kvällen med en massa dans och trevligt sällskap. Trots att vi missade efterfesten så blev kvällen lyckad.

Idag är det måndag, SANNAS FÖDELSEDAG, träningspremiär och likaså måndagscluben. Det sistnämnda får vi väl se hur det går med det men eftersom jag missar onsdagen känner jag mig lite smått sugen trots allt.

Den som lever får se...




Mårten Albinsson

hej ajag heter joel mårten christer och bor i tallbverga men ska flytta till ruskigt bra ställe snart vet inte riktigt vart jag vill flytta !!!! ;) ;) men men nu sitter jag på tibbes super coola för fest!!!  men snart ska vi till hamnen å hoppas få en dans men lilla söta Issa!!! puss puss /Mårten

JOEL A.

Jag är tacksam för att få skriva på issas blogg snart skall vi till kårehamn !!!!!!



Har du deg ????


Det har Isabel!!!

Puss JA


GÄSTINLÄGG

NU KOMMER Ä'ven sannas gästinlägg


Helloooo alla issas läsare, jag o ida sitter här och undrar hur många ni är, kan inte va många:P nu är det snart dax för fest o vi ger en stor puss till issa för sängplats inatt, o även till tibbe för lokal under kvällen..ö issa blev arg på oss nyss o sa" är ni tröga lr" haha... stor puss issie!!!!

/ Sanna

OJ OJ OJ!!!!

Detta inlägg är tillägnat Tibb!e! Detta tack vara att vi får var a hos honom ikväll. VILKeN KVÄLL Tack så hemst mycket, vi gillar dig!!!
/ISSA'


Duär bäst.Nicke picke pong is here =) PUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
/IDA

RSS 2.0