Uppdatering

Nu sitter man här (igen), framför datan, det är söndag, jag borde plugga, jag börjar bli hungrig och tiden rinner iväg.
Helgen har varit både välbehövlig och komfortabel. Spenderade fredagsnatten i Smålandsstenar och därefter flertalet hembesök under lördagen. Senare ¨på kvällen var Ida, Sanne o Sanna o hälsade på. Vi lagade mat och pratade en massa som vi inte hunnit med den senaste tiden. Dock somnade jag framåt kvällskvisten och hann mer eller mindre inte säga hej då.

Ni får ursäkta men jag är grymt trött. Orkar inte få ner fler rader på blogg.se en sådan eftermiddag/kväll som den här :)
Vi hörs!


Isabell

Ända fram till påskafton

På återseende, det var ett bra tag sedan...
Resan till Dubai var den bästa i mitt liv. Jag fick uppleva allt som jag önskat och fick med mig många fina minnen hem i bagaget. Dagarna var fulla med aktiviteter och samtidigt skulle man njuta av sol och bad. Shopping i alla storlekar och kategorier fanns att hitta. Ett shoppingpalats som har samma yta som 122 fotbollsplaner, det var inte så illa. Landet är smått otroligt och man blev snabbt förälskad i allt runt omkring. Som turist lever du i ett paradis och alla runt omkring passar upp en som om man vore kunglig i Sverige för en dag. Så fort jag tänker på resan får jag ett brett leende och en sak som är helt säker är att jag skall återuppleva vistelsen i Dubai. I love it!

Det var skönt att träffa kompisarna igen men att komma hem kändes inte lika skönt som det normalt sett brukar göra efter en utlandsresa. Jag längtade tillbaka direkt och inte nog med det så kom det dåliga vädret lagom till Gislaved precis då vi kom hem.
Tiderna har dock förändrats och det är sommartid. Solen och värmen har kommit och gått. Några dagar har det varit så varmt att man kunnat ligga ute och sola. +39,9 var det en dag, och då skojjar jag alltså inte.

På helgerna har det varit fullt håll i gång och den senaste tiden har jag inte haft mycket tid över för att sköta om min blogg och likaså uppmuntra mig själv till att jag faktiskt gör någon läsare lite gladare :P
I torsdags var det parken, Danny vad där. Han är dock inte min favorit och vi missade tydligen hans spelning, ingen större skada skedd. Kvällen var bra, förfest hos Oliver och det blev dans in på småtimmarna.
Vaknade tidigt fredag morgon utan att någon klocka ringt. Mådde hur bra som helst och solen gjorde mig direkt på bra humör. Fick ta den nya bilen ut till mormor och åt därmed mat med lilla delen av släkten. På kvällen var jag hemma själv och det blev onyttig mat såsom pizza och därefter en lagom bra skräckfilm, Ida och jag sov redan efter 5 minuter. Bra var väl det för just den kvällen skulle jag sova hemma alldeles ensam och mörkrädd som jag är brukar inte göra saken bättre. 
PÅSKAFTON, då var det bestämt för middag med några Smålandsstenar killar. Trevligt sällskap, god mat och en och annan snöflinga gjorde kvällen lyckad. Påskhelgen har varit bättre än förväntat och jag njuter av solen varje sekund den är framme. Nu väntar en veckas lov med alla härligheter som det innebär...

RSS 2.0