Första och förmodligen det sista inlägget i februari

Gör ett desperat försök att ta mig ur den bloggdvala som råder. Har lovat lite olika bilder här och var på olika håll...
Efter att kameran varit stendöd och fått nytt batteri under gårdagen lyckades jag åstadkomma ett halvt inlägg för att därefter spara det i utkorgen. Men här kommer det. Äntligen!

Har numera bytt ut mitt soffbord från Ikea som jag en gång köpt för endast 369 kr. Tycker dock fortfarande om soffbordet, men det gör tydligen ingen annan. Omväxling förnöjer!
Före:

Respektive efter:

Fick för mig att samla så gott som allt som jag har från Cult på ett och samma ställe

Kom fram till att det skulle jag aldrig ha gjort...
Jag har dock inte allt framme samtidigt. I takt med att man glömmer vad man har, köper man nytt. Detta för att sedan överraskas då man öppnar byrån och hittar både det ena och det andra.

 

 

Igår var det så äntligen dags för att olja in mitt köksbord. Finns det något tråkigare? Trots att jag har torkat av överflödig olja så är det fortfarande inte riktigt torrt.

Har även målat om en ram som mamma egentligen tänkt slänga. Nu i efterhand fick jag reda på att det var mormor och morfars gamla bröllopsram. Därmed extra kul att vi behöll den!

Här kommer då lite bilder från mitt "nya" sovrum. Det skall dock på ett vitt överdrag över madrassen så att man slipper se den blåa färgen. Samt ska Pappa fixa ett nytt vägguttag för tillgång till ström angående alla mina olika lampor (förlängningssladdar går numera bort).

Min stol från Second Hand för bara 200 :)

Så länge jag fortfarande studerar har jag lovat mig själv att ha ett skrivbord och en skrivare. Äntligen byttes mitt skrivbord i storlek XL ut till ett litet och behändigt sådant.

En av lamporna som vi köpte på auktionen.

Har vågat mig på att för en gångs skull köpa RIKTIGA orkidéer.
Mormor trodde dock fortfarande att det var plast...

Min andra nya lampa från auktionen. Denna gav jag endast 350 kronor för. Som hittat!!!

Det var allt för mig!


Hoppas ni är nöjda nu? :)

 


 


RSS 2.0