Sover, äter och försöker tjäna pengar

Mina uppdateringar på bloggen är under all kritik för tillfället. Jag skyller på att jag jobbar. Natt till och med, vilket innebär att jag försöker sova till kl 16 och därefter lunkar runt hemma och njuter av lugnet innan jag åker iväg och jobbar igen. Under mina jobbperioder är jag knappt kontaktbar med omvärlden... Som tur var håller de bara i sig i 2-3 dagar för att sedan vara ledig en massa :). Ganska bra!
På fredag är det midsommarafton och denna skall firas ute vid Bolmen, midsommardagen blir det Halmstad. Jag ser faktiskt fram emot helgen, skall bli riktigt kul. Hoppas dock att vi slipper regn och dåligt väder. Har ställt in mig på regn så det lär iaf inte bli sämre. Men enligt väderleksrapporten blir det allt ljusare ju närmre dagen vi kommer... :)
Nu kom min älskada pappa hem, dags för mat alltså! :)





Vilken helg!

Nu är jag hemma igen och helgerna framöver blir det nog ganska lugnt med resor för min del.
Efter studentfirande och lite tid för packning i fredagskväll var det dags för Stockholm tidigt lördag morgon. Vi han med lite shopping för att sedan äta en väldigt god middag på Jensens Böffhus. Har aldrig testat det innan trots att Sanna talat väldigt gott om detta stället. God mat och trevligt sällskap. Därefter dags för landskamp, Sverige-Danmark på Råsunda. Vinst för Danmark med 1-0. Både jag och Pappa satt som på nålan i andra halvlek och vi två var de enda på den svenska läktaren som var glada. Av resesällskapet på 50 pers var det 3 som trodde på Dansk vinst... Var dock ganska synd om svenskarna för de hade flertalet chanser som de borde gjort mål på. P gjorde jämförelsen Gis Dam A och herrlandslaget och det var flertalet likheter denna kväll...
Söndag innebar hemresa och därefter Balen i Gislaved. Var rätt trött efter 2h´s tittade. Kvällen innehöll lite brändboll och därefter grillning. En bra avslutning på helgen!

Lite bilder från Danmarksvistlesen...
Hittade dock bara från då vi var nere vid vattnet och i den fina parken.
Känns som att jag har blivit ganska kulturell numera :P

     

     






De hade iaf otur med vädret!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Har varit trädgårdsmästare på GH sen halv 9 i morse. Pappa är på så sätt ingen bra arbetsgivare frånsett att han låter mig börja när jag vill. Har låter mig arbeta ute i regnet och sedan står han i fönstret och hummar om att man kanske borde få bättre betalt när det regnar. 5 sekunder senare är han borta och jag fortsätter med mitt...

I eftermiddag är det studentdax. Tänk vilken kväll man hade, eller rättare sagt vilken dag! Men vi hade solsken och det var varmt nog att bara ha klänning. Tycker faktiskt synd om dem... Det småregnar, är kallt och är allmänt grått och trist.







Tänk var tiden går fort. Detta var 2007!




3 dagar kvar

Helgen har varit fullkomligt underbar. Jag ångrade mig till en början när klockan ringde 03:55 i fredags morse men efter att vi lämnat landet fanns ingen återvändo. Efter att ha hört att gisledagarna var precis som vanligt och parken även den precis som vanligt kan jag inte vara mer än nöjd med mitt val. Visst hade det varit kul att få se karnelevalen och likaså vara med på förfesten hos Ida tillsammans med alla vänner men det kommer fler tillfällen. Sommaren har precis börjat!
Jag tror aldrig att jag njutit så här mycket av att vara i Danmark och har även fått mina funderingar kring att faktiskt bosätta mig några år i grannlandet. Men det är framtidsvisioner än så länge.

Vi shoppade en hel del, jag är luspank resten av månaden. Så är det att  vara student!! Har en hel del bilder som borde komma upp under veckans gång om jag har tid. Endast tre skolagar kvar innan jag tar ledigt på allvar... Tre ganska jobbiga dagar.
Till helgen blir det Stockholm och förhoppningsvis hinner jag hem till Balen, pappa brukar kunna köra rätt fort! :)


Ha det gott mina vänner! :)

RSS 2.0