Inte undra på att man blir sjuk

Helgen som blev kort och precis är redan över och vi har nu fortsatt med de tre sista delarna av biomedicinkursen. Får känslan av att jag läser till läkare ibland. Vi har så otroligt mycket att läsa vissa stunder att jag undrar om det går ha det mycket värre. Rätt skönt att släppa de två första delarna iaf. Men så fort man äter påminns man... man tänker på hur kolhydrater, protein o lipider spjälkas och tas upp utav kroppen. Likaså om man behöver gå på toaletten, då tänker man på vad som händer med njurarna o v.v. När man skrattar så använder man sjukt mycket muskler och en hel del hormon frisätts och utsöndras. Det är helt sjukt hur kroppen är uppbyggd egentligen. Inte undra på att man blir sjuk egentligen...
Nu är iaf skiten gjord. Idag har jag varit inne i stan en runda och handlat lite, kul kul som Ida skulle ha sagt. Skulle inte ha spc mycket och var ganska sparsam så att säga men pengarna försvann likväl ändå. Trots all utkik efter något roligt tills morgondagen så blev det inte något festligt inköp. Får ta och se över min garderob o slita på det man har. Om jag känner mig själv rätt så kanske jag till o med har tur att hitta en ouppackad påse med något kul. Sånt händer det med...

Dags att ta tag i dagens "to do". Måste städa och sedan blir det famakokinetik som får all min uppmärksamhet. Ikväll blir det storkök av middag och likaså till att bänka sig framför tv:n framför Desperate Housewifes : ).


Ha d gott!



Det bor en ängel i mitt hus - Tallang 2008

Helg?!

Känns precis som en helt vanlig skoldag för min del. Gårdagen var den första fredagen på länge
 
som jag "egentligen" var ledig. Ingen träning och inga andra måsten. Enbart en fredagskväll i

soffan i min egen lägenhet med 14 000 olika böcker och ett dåligt samvete över att man inte

börjat tidigare. Jag hamnade dock framför tv:n i hopp om att hitta något som skulle ta över min

uppmärksamhet för en stund. Talang 2008 blev resultatet och en del medverkare var riktigt

bra...

Nu är det över, tentan är gjord och dagens skall tillbringas i njutbart sällskap, kan man

kalla det så? Imon blir det Helsingborg en runda och sedan blir det till att åka med pappa hem

till Gislaved för att spela match och skriva ut övningstentor till nästa kurs. Den här gången skall

det börjas i tid, var så säker.

Dags för att städa, snart får jag finfrämmat :P.



Trevlig helg på er!


GRIMSBORG NÄSTA


Det känns nästan som att man lever i dvala. Det ända som jag gör/borde göra är att sitta och läsa för att lära mig allt inför tentan på lördag. Men det går inte, jag orkar snart inte mer. Får hela tiden höra att det kommer gå bra och trots att jag för det mesta brukar tro på er så gör jag inte det den här gången. Jag grejar inte det här. Kändes skönt när Annete igår intalade mig till att ta det som det kommer. En omtenta är inte hela världen. Men visst känns det som ett underlag, jag har aldrig blivit underkänd i hela mitt liv. Det är knappt att jag ens fått ett G, och har man fått det har man varit besviken. Förutom nu när man läser på högskolan, som oftast har vi inte kunnat få bättre än G och nu är man trots allt nöjd. Kommer vara annat om 3 veckor då vi får tillbaka tentan, jag är så gott som säker på att jag sitter där lite senare i maj och gör en omtenta, men what the fuck det spelar egentligen inte någon större roll...

Nu skall jag ner och äta lite innan det är dags för att hämta upp resesällskapet till Grimsås. Spelas match på Grimsborg ikväll och vi skall faktiskt ta oss dit för att titta.
Imon blir det plugg o C-seminarium och på lördag blir det min första underkända tenta på högskolan.
Förtjänar jag ett grattis kanske?




Ingenting känns komplicerat ingenting känns svårt

Vilken dag! Helt totalt underbart, kan inte bli mycket bättre :)



image96

Har aldrig tyckt att jag hört någon vidare skillnad på om man är småländsk eller inte. Men när man går i SJK 51 där vi blandar dialekter hej vilt så känns det rätt betingat att säga att man är från Småland. Tjejerna påpekar därtill mina ljudeffekter och det gör "alla nya" vänner som jag stöter på.

Den första kommentaren Ida B. fick när hon öppnade munnen första gången första dagen var "Åhh, härligt med lite dialekt i klassen". Hon är ifrån Grästorp (Västergötland). Bredvid henne satt Ida N, från Dalstorp - mot Ulricehamn och även hon med en "annorlunda" dialekt. Sen kommer J. med sin grova skånska, därefter jag med vanlig svenska och sen avslutade Hanna med sin neutrala halländska...


Ni smålänningar, tänk bara på det här:

varsågod - vassegod.

fyrtio - fötti.

aggregat -aggegat.

Norge - Nåjä.

Sverige - Svajä .

kundservice - kundsövis.

Göteborg - Jötebåj.

Halmstad - Hamsta.

Burger King - Böjä King.

servitris - savätris.

Mormor o morfar   - måmå och måfa.



Min Ida pratar ofta om att hon tycker att hon låter småländsk men jag hör inte någon skillnad. Hon låter väl inte mer småländsk än någon annan, eller?! :) Skulle jag sätta henne jämte en skåning skulle jag självklart säga att hon pratar vanligt eftersom det är markanta skillnader. Jag lyssnade på radion idag där de sa att dialekter är på väg att försvinna. Att vi flyttar och beblandar oss med "fel människor" så att dialekterna tynar bort. Hemsk var mycket jag har börjat lyssna o. förlita mig på radio nu för tiden :P.

Lite synd om det stämmer för dialketer är på något sätt ganska kul. Jag vet inte hur många gånger vi har skrattat åt Karlstaborna då de ska beställa pizza, för att inte tala om de från Örebro. Men de sitter kanske och säger detsamma om oss!
Någonstans där inne är jag ändå glad över att jag är småländsk, vi pratar ju för det mesta trots allt ganska vanligt...


Thats the way you like it for sure


Dagen började lika dåligt som gårdagen slutade. Igår kväll efter matchen hade jag inte spc stor lust till att sätta mig i bilen och köra de 10 milen ner till Halmstad som var tänkt. Hittade dock en riktigt party skiva så det blev ev rejäl stämningshöjare :). Fick även se mitt livs första "fartkamera in action foto", både jag och bilen framför hade precis kört om och eftersom pappa har fartkameravarnaren i sin bil så fick jag gå på känsla. Jag tror iaf inte att det var mig den tog för jag var inte riktigt framme vid stolpen då "världens största blixt" öppnade sig. Hela himlen lystes upp typ. Jag var i extas resterande delen av resan haha!
Idag på morgonen, lagom färdig till att åka till skolan ringer de o säger att lektionen är inställd och flyttad tills imon. Sämsta tänkbara start. Jag skulle alltså stannan hemma igår kväll... Då hade jag inte missat mitt efterlängtade tv-program, en filmkväll och likaså grannarnas grillafton.
Men men, härligt med en ledig dag med sol. Skall packa bilen nu och bege mig hemåt till Gislaved igen. Hoppas på att jag får lite gjort i eftermiddagssolen och att jag sedan hinner träffa Ida en snabbis, var länge sedan vi hade våra djupa stunder nu. Ikväll kommer mamma och pappa hem. Jag längtar faktiskt lite smått efter dem!



Solen skiner o. jag är på gott humör!


Ha de gott!


Alla känner apan - apan känner ingen



Blev en riktig sovmorgon idag men tror faktiskt att jag behövde det. För någon vecka sedan vaknade jag halv sju - sju varje morgon oberoende av vilken dag det var. Lördagarna blev extra långa, då man egentligen brukar sova bort halva förmiddagen fick jag tre timmar utöver det vanliga. Man får en hel del gjort på dessa timmar och samvetet får sig en push i rätt riktning. Men numera är väl allt som vanligt igen, vaknar strax innan tio och inser att halva dagen nästan gått innan jag kommit upp, ätit frukost o. gjort mig i ordning.

Tog mig en riktigt lång promenad igår, benen bara gick och gick i princip. Kom även fram till att det finns fördelar med att bo i en stad. I Halmstad kan man lugnt promenera överallt utan att man skall riskera möta en massa man känner och då "tvingas hälsa på dem". Men här hemma, igår insåg jag verkligen det, alla känner alla. Jag vet inte hur många jag hälsade på. Jag brukar vara ganska duktig på reg.nr och därför känna igen bilarna och sedan hälsa eftersom det måste vara någon man känner. Igår kände jag likväl inte igen spc många och det måste väl betyda att folk har bytt bil eller? :) Föraren vinkar och är halvvägs förbi innan jag ser vem det egentligen är och då vinkar jag, detta upprepade sig minst 3 grr. Han/hon i bilen såg ändock inte min vink. Det är nästan som att man får lite självförebråelse över att inte hälsa så därefter tog jag ideligen småvägar hem. Detta i hopp om att inte vara oartig och undgå att inte hälsa på dem man känner...


Igår åkte även mamma o pappa till Italien och jag har numera huset för mig själv. Härligt att man kan gå och göra lite som man vill, men mindre härligt att man själv måste laga mat och handla själv. Igår insåg jag hur mörkrädd jag faktiskt är, det visste jag dock redan tidigare men igår tog jag nog priset. Jag skrämmer upp mig själv för minsta lilla och det hela blir inte bättre av att jag får sms där det står "Akta dig för mördaren", "Du har väl tittat igenom huset så att du mot förmodan inte är ensam". Jag tackar min kära vänner och även min granne för det.
Jag sov som en stock! Trots att jag är van vid att sova själv nere i Halmstad är det annorlunda här hemma. Här har man ett hus som är minst tre gånger så stort och som ibland får för sig att ge ifrån sig tätt underliga ljud.


Dags för att åka upp till pappas jobb och sno åt mig lite saker som kan vara bra att ha. Allt för att slippa sätta sig ner och ta tag i det oändliga. Måste verkligen plugga idag, och som vädret ser ut nu så kan det nog bli en riktigt "bra" dag. Ibland är det allt gott med ett varmt uterum och en bärbar data :)


Om inte Emelie ringt inom en timme så får hon en personlig väckning idag!



DET ÄNDA SOM FATTAS ÄR SOMMAR OCH BRUNBRÄNDA BEN...!

Gårdagens promenad kunde inte ha slutat mycket bättre. Blev en lång och härlig strandpromenad och därefter skulle killarna tydligen grilla. Vi var förbi dem en runda och åt bränd fläskfilé o klyftpotatis. Låter kanske inte så frestande men det var verkligen jättegott. Slapp dessutom laga mat själv :)  Dock missade vi hockeyn, men efter att LHC vunnit de två första finalmatcherna trodde jag inte att HV skulle ha så mkt att säga till om. Men nu är det vänt, 2-2 i matcher och som det "givna HV-fans jag är" så hoppas jag på vinst i Kinnarps imon.


Tisdag denna vecka innebar ledighet och den spenderades delvis på golfbanan, ja ni hörde rätt. Det var Maya som kläckte denna ypperliga idé igår då vi konstaterade att vi aldrig är lediga på samma dag. Men idag var hyggligt nog en sådan dag då vi är lediga båda två... Jag vann golfrundan för er som undrar (4 över par) men något vidare skönspel var det inte tal om....



Dags för att äta rester och njuta av en lugn kväll i soffan :)



 

UNNICÄÄÄÄF

Jag blir nästan förvånad om någon som lyssnad på RIX FM idag missat reklamen för Unicef. Kampanjen "För varenda unge" hann spelas upp tre gånger under den korta tiden som jag var ute med soporna. Ja, det är sånt man gör för att pigga upp det där trista och istället göra det lite "extra roligt". Kampanjen innebar i varje fall att man skulle mms:a in en bild på sig själv där man ta sig för att göra sin fulaste, roligaste eller bästa grimas samtidigt som man säger UNNICÄÄÄÄF. I samband med detta skänker man 10 kronor till Unicef och deras utsatta barn världen över samt att man kommer med i deras grimasgalleri. Om det inte vore för den dumma grimasen så hade jag kunnat ställa upp. Visserligen är det något nytt och många köper säkert sådant...

Minns när vi hade ett fadderbarn, Fernando hette han. Ibland tvivlar jag på hur mycket av alla pengar som försvinner på vägen. Vi skänkte pengar varje månad och lite extra till hans födelsedag och likaså inför julen. Vi fick nog 2-3 brev ifrån honom varje år och aldrig stod det något om några presenter även om företaget lovade att det skulle bli ngn extra present. Just därför har jag lite svårt för Unicef trots att jag egentligen skulle ställa upp på tanken att hjälpa andra. Antingen var han lite otacksam eller så fick han helt enkelt inte några presenter/pengar... Jag slutar aldrig att förvånas.


Åter till annat, helgen blev ganska lyckad. Jag och Emelie åkte ner i fredags och Sanna kom med tåget o grabbarna tog bilen ner. Bestämde att vi skulle äta tacos och Chrille stod för köttfärsen precis som alla killar brukar göra. Den blev ganska starkt så vi kunde försäkra oss om att lukta gott resterande delen av kvällen ;). Senare blev det dags att åka in till stan vilket blev en besvikelse, inte alls mycket folk. Så hädanefter skall jag inte ut på en fredag i Halmstad.
Lördag innebar en runda på stan och sedan en timmes vila innan grabbsen kom tillbaka, mat och umgänge för att sedan göra i ordning sig inför lördagskvällen. Buss ut till Chrilles kusins lya och där var det förfest. Jag och Sanna drack vatten, blev förvånad över att Sanna inte drack annat trots allt. Hon om någon säger inte nej till fest. Framåt kvällen kom ännu fler folk hemifrån och det kändes som att man skulle till parken typ. Kvällen slutade dock tidigt för oss, vid 1 var vi hemma och skulle få lägenheten för oss själva. Dock blir det inte alltid som man tänkt sig och eran anledning tyckte jag var riktigt dålig men på något sätt så köper jag det. Morgonen började med strålande sol och hyfsat varmt ute. Vi åt frukost på balkongen och Hallberg gjorde klart för Sanna att "om solen skiner och det är lä så kan man inte frysa oavsett vad man har på sig". Just då kändes det som att Hallberg inte var lika så smart som han alltid framstår sig för att vara. Alla kan väl ha en dålig dag??


Söndag innebar match mot Halmia och den skall vi snabbt glömma. Alex kom ner på besök för att åka vidare till flyget tidigt i morse igen. Dagen började helt fullkomligt underbart, inte med frukost på balkongen utan med en klarad tenta. Kändes verkligen härligt att man klarade den eftersom det är bland det värsta jag gjort. Jag har inte haft sådan "skrivkramp" tidigare trots att jag gjort andra tentor och även nationella prov som även dem kunde vara ganska långrandiga.


Dags för att träffa Maya som jag inte träffat på länge, vi skall ta oss en promenad ner till stranden i eftermiddagssolen och likaså fira hennes fullpott igår haha :)



Alltifrån fotbollsfru till gravidblogg

I måndags hade Hanna piratbyxor, som hon säger, för första gången det här året. Idag kommer hon också ha det för det är så himla varmt här nere. Min termometer visar på +29 och jag tror den stämmer. Den är placerad i solen visserligen och där är det bra varmt.


Jag känner mig lite som Malin Wolin nu, fotbollsfrun som bloggar om allt ifrån en sunken tvåbarnsmamma till att bli gravid. Dessutom skriver hon i Amelia också och där pratar hon väldigt öppet om allt som gäller sex, vardagsproblem och till och med om att gå och fisa på öppen gata. Om ni inte gillar läsa om sex, så sluta här!


Igår hade vi ett ganska djupt samtal. Som alltid när vi träffas så pratar vi en hel del sex. På något sätt är det de mesta naturliga vi har att prata om. Den ena mer erfaren än den andra. Igår var det massa sexleksaker som var den stora höjdpunkten. Eftersom J. fyller år imon och vi alla är upptagna då blev det ett överraskningsfirande för henne igår.  För någon vecka sedan då vi pratade avsugningar kom vår lilla perfekta födelsedagspresent upp. J. gillar inte att suga av någon medans vi andra tycke att det var bland det självklaraste som finns, typ. En dildo stod därför för underhållningen. När I. och I. dock skulle inhandla denna låg kostnaden på 700 kronor vilket var lite väl dyrt. Det fick bli en billigare variant, en rosa vibrator för 200 kr. Köpt! Hon blev både lyrisk, glad och generad och jag förstår henne. Jag hade nog också blivit det! Alla 12 ögonen på sig och där står hon och skall öppna våra paket. Men vet ni hur hon löser det hela, hon går och stänger av musiken?! och så säger hon "sådär ja, nu blir jag inte lika generad längre" och vipps så är hon inte röd i ansiktet. Trolleri troller-a! Förutom att vi fortsatte att prata sex och sexleksaker större delen av kvällen så slutar jag här.


Det är sedan dags för paket nr 2 och hon försäkrar sig själv om att det numera är något lättsamt. Inget som man behöver stänga av musiken till i varje fall. Hon öppnar den lilla asken och där i ligger ett halsband och det första hon säger är (ni ska veta att hon är glad så gott som jämt o skåning) "Naaaeee åååhhhh vao ni ärj söjta. Det ärj jou såona som finns peå MQ". Det lät ju bra med tanke på att det var mamma o jag som hade gjort det. Glad blev hon iaf och överraskad också! Slutet gott allting gott!



Utöver allt sexprat kom vi också fram till att...

....det är fler blåögda blondiner som vill vara brunögda än det är brunögda brunetter som vill bli blåögda.


...att studentboende i många fall är överskattade. Här hemma kan jag gå så gott som naken utan att det står en halv skola och glor i lägenheten mittemot.


...att solen inte alltid är vår bäste vän. När man har sol i stort sett hela dagen känns ens lägenhet som en ångbastu. Jag skojar inte. Jag bor i bikini 5 månader om året


...att bostadsbidrag faktiskt kan vara riktigt bra. Du får chansen att bjuda både dig själv och din partner på en extra drink i baren, en gång i månaden.


...att skatteverket en gång om året kan vara en riktig höjdare. När vi får tillbaka på skatten får vi "råd" till att göra sådant onödigt trams för pengar som vi över huvud taget inte räknar med. För min del hade det alltså inte blivit ett nytt kök för 25 000 utan något mer stillsamt för 3075 kronor. Bättre med lite än ingenting alls.



Nu skall jag ta mig bort till Netto för att möta upp Hanna, därefter blir det en promenad ner till havet och i eftermiddag blir det storstädning. Ikväll blir det Gislaved och match mot Waggeryd!



Ha de gott!


REM - sömn

Den sista jag pratade med igår gjorde att det sista jag tänkte på var helgen. Jag låg och funderade över hur det här kommer att sluta men faktum är att det ser hyfsat bra ut. Finns det hjärterum finns det stjärterum är det inte så man brukar säga då det tryter.
Resultatet av gårdagens tänkande tror jag bidrog till min dröm. Det skulle nästan kunnat vara en mardröm, allt gick verkligen fel. Det första jag gjorde när jag vaknade var att räkna nattens antal raseriutbrott. På sätt och vis kanske drömmen var bra, nu vet jag hur jag skall handla ifall något inträffar. Klart o. tydligt - men inte som i drömmen...


Skolan nästa!

ETT LEVANDE BEVIS

Jag vet inte vart jag skall börja...


Det var första helgen sedan tjejerna kom hem.
Detta ville de självfallet fira med att gå ut, ungefär så iaf. Jag gjorde klart ganska tidigt att de inte skulle räkna med mig. Jag sparar mig inför nästa helg. Men man vet aldrig hur kvällen slutar och jag jobbade 18-20, ett lagom långt pass. Därefter till Abro där de överöste mig med kommentarer av olika slag "mes", "pussy" osv. Ja allt annat än "kvällens nykterist" typ ;)


Förfest på Abro blev det i varje fall.
Efter lite övertalning hade jag mina funderingar på att dricka o. gå ut trots allt. När jag därefter stötte på Emelie och likaledes insåg vilket problem det var med att få hem bilen så var det inte ett spc svårt beslut. I´m the driver!


Efter två turer till parken visade det sig att Hallie var lite sugen.
Han som tidigare under kvällen talat om att han skulle ägna den åt Daniel. Blev då ett besök på Löpargatan där Pelle o Irené hade fullt upp med lite trolleri. Hallberg stylade till sig och vi bestämde oss för att vi skulle in i parken. Ja, detta är första gången jag går dit helt nykter. Hallberg med tror jag... När vi kommer fram stöter vi på Allan, Chrille o. Olof som inte är spc svåra...


Fasen va kul det var.
Jag är egentligen inte typen som ställer mig helt nykter på ett dansgolv, egentligen vet jag inte varför med det har inte känt spc lockande. Men igår dansade vi i stort sett hela kvällen både med den ena och den andra. Vi hann dessutom spela bort Allans pengar i Black Jack och få Chrille till att fixa efterfest - detta hade han strängt taget redan bestämt.


Vi fick till och med upp Hedlund på dansgolvet
. Det är något som absolut inte hör till det vanliga och är nästan värt att nämnas. Synd att mitt batteri till kameran var slut redan innan kvällen började, annars hade han definitiv varit med på ett kort. När han dock såg sin chans så drog han...


Volvo v70 nästa.
Blev en hel del bilåkande den här kvällen. Efter parken blev det en tur till A.torp för att släppa av lite folk. Olof lyckas på något sätt få upp dörren och trillar ut, bilen rullade sakta men det blev ändå en jäkla smäll. De sorgliga med det hela är att både jag o Hallberg stirrar upp oss för hur det gick med bilen som inte var långt ifrån att slås in i en annan bil, Olof klarade sig säkert :P. Emelie blev arg över hur okänsliga vi var och visst hade hon rätt. Därefter hade Olof och Emelie sina dispyter och jag kan fortfarande inte sluta skratta.


Efterfest hos Chrille med text-tv och formell ett?!
Efter att vi hämtat upp Sanna som tog sig en tripp mot Ojojs blev det efterfest hos Chrille. Efter lite deeptalk med Disco-Janne hamnade jag och Sanna i Chrilles säng. Den fick vi dock inte ha spc länge innan vi låg där en hel hög. Blev dock en riktigt mysig avslutning på kvällen och jag måste ärligt säga att jag hade det lika kul som om jag vart full.


Pappa är inte sen på att påpeka hur mycket alkohol vi dricker.
Trots att han är dansk och själv kan dricka en hel del öl så är han totalt överväldigad här hemma när jag erkänner att jag hade skit kul utan att va full. "Där ser du, ni behöver inte dricka er stupfulla varje gång ni skall gå ut". Ungefär i den stilen lät det och sen malde han på :).


Efter att ha lämnat av sista resenären i Vmo blev det hem till Gislaved igen.
Halv 6 tittar jag på klockan och då har jag kommit hem. Ställer klockan på halv 11 och slocknar direkt.

Matchen idag, som det blev en hel del prat om igår, slutade faktiskt med vinst 3-2.

Helgen kunde på sätt och vis inte blivit bättre. Utefter de förutsättningar som jag hade är jag nöjd, mer än nöjd. Jag är ett levande bevis på att man kan ha kul i parken utan alkohol.
Nästa helg blir det dock andra planer... :)


Back behind a lot of memories

På inte mindre än 24 timmar har jag lyckats fixa ihop tre inlägg. Faktum är att så fort man får lite egentid är jag ytterst kreativ. Jag tror alla förstår att jag överdriver, sen jag slutade gymnasiet har allt gått på halvfart. Då hann man med tusen saker varje dag och när helgen kom trodde man att man kunde pusta ut men då var det om inte ännu värre. Dock innehöll den saker som man hade sett fram emot, inte massa prov, inlämningar och föredrag.


Veckorna rullar på och det känns knappt som att man lever, jag hinner inte riktigt ta tag I dagen innan den är slut. Jag hinner inte riktigt njuta av allt innan det är dags för nya upplevelser. Jag har sagt det förut och jag är faktiskt ganska bedrövad över att jag säger det igen men det skall bli ändring på det nu. Jag skall inte hamna framför dumburken i brist på annat utan jag skall ta tag i sånt som behöver göras. Just nu skulle jag behöva städa lägenheten, usch så tråkigt. Dock känns det som att jag lika gärna kan vänta med det tills nästa vecka. Sagt och gjort. Däremot borde jag titta över mina anteckningar och skriva rent - eftermiddagens sysselsättning. Visst låter det kul med att studera! Vardagen har dock sina ljuspunkter. Vi skall in och ta en fika sen, tjejerna och jag. Likaså skall J. och jag ta oss en snabbrunda på stan och se om vi hittar något roligt inför helgen. Dessutom så fyller J. 23 nästa torsdag!


I lördags fick jag mig ett ryck och tog tag i att städa mitt rum. Det slutade med att jag vände upp och ner på allt och att mycket av all skit man samlat på sig med året hamnade ute i köket. Jag kunde slänga en hel del och det är alltid skönt så nu finns det istället plats över till annan skit ;)

Hittade också alla kort ifrån studenten som jag inte har samlat ihop, men nu är även det gjort. Nästan så att man fällde en lite tår när man tänkte tillbaka på allt. Hur man än gör så kommer det aldrig att upplevas igen, visst är livet trist ibland på så sätt! Hittade också ett kort som jag skrattat många gånger åt "Grattis till studenten Rasmus Önskar Dragan # 38". Haha. Anneli hade det körigt med att hänga blommor så det blev iaf inte rätt.
Dessutom hamnade jag en halvtimma med min student mössa i famnen och jag kunde inte sluta tänka på allt. Det står en hel del roliga saker i den och tyvärr är det nästan så att det är för mycket för man kan inte läsa allt :/. Hittade även pappas tacktal för studenten "Min enda dotter men också min egen favorit..." Jag blev återigen tårögd och ibland känns livet så där extra härligt! :)




Ja, en extra gnutta studentglädje hade inte varit fel just nu. Skall som sagt bänka mig framför mina böcker och då är livsglädjen absolut på topp! ;)




So far so Good! Snart helg! :)


Denna sommaren kan bara inte misslyckas!

Sommaren -08. Jag brukar aldrig vara den som längtar något extremt efter årstiderna, de kommer när det kommer. Men nu är det ett undantag. Jag vet inte vad det är med mig men troligen är det succén från sommaren 2007 som gör att 2008 känns så himla eftertraktad. Jag längtar. Sommaren börjar när jag får mitt "sommarlov" 31 maj och avslutar terminen med Gisledagarna! Sen är det lite jobb i juni och en hel del 20-års dagar att fira :) Därefter Mallorca 5-13 juli, Italien 19-4 augusti och oändligt många nätter ute i stugan....

image65





Life is a long long way, smiling by behind and looking forward to everything... 
Everything that will make it happend!

Att en låt kan göra en på så mycket bättre humör.
Ja en låt och ett telefonsamtal - våra planer blir bara bättre och bättre!



Denna sommaren kan bara inte misslyckas, det skall vi se till!


Mister Cool

Det känns som att de har varit hemma en vecka, minst... Men de kom igår och det är bara så skönt att de är hemma igen. Bättre den här gången än sist då de var i Norge. Visserligen är de tre nu och då var de bara två. I måndags åkte jag hem för att träffa tjejerna och igår var det dags. Började dagen tidigt och var ute i stugan, va kul det är att köra bil med bra musik ibland. Fick mig en större chock, alla guldfiskarna var borta! Efter smörgåstårta hos mormor blev det Anderstorp. Eftersom jag näst intill inte hade något batteri kvar hade Ida o jag mer eller mindre bestämt att träffas hemma hos henne. Var de inte där så var de antagligen hos Emelie. Jag styrde kosan mot Ida, tomt. Därefter Emelie, tomt, sedan till Sanne, tomt. Sen tog hoppet slut. Inte en rök ut av dem och dessutom med en mobil utan batteri. Man känner sig väldigt tom utan en fungerande telefon. Detta var också anledningen till varför du inte fick dig ett besök på jobbet, men det kommer kanske fler gånger eftersom läget nu ser ut som det gör. Bestämde mig iaf för att åka till mamma o pappa som fortfarande hade lunch, dock hade jag riktig oflyt för just den här dagen hade de bestämt sig för att gå ut och äta. Satte mig i vårsolen för att vänta och sen får jag en konstig känsla i magen och bara måste titta runt knuten. Och vem kommer inte där om inte EKP 600, Emelie, Ida o Sanne :). Sedan bar det av hem till mig för att göra våfflor och på kvällen blev det Halmstad. En riktigt mysig dag/kväll som inte kunde slutat mycket bättre.
Idag började dock dagen med regn så Emelie körde mig till skolan, lyx! Eftermiddagen blev solig och vi lagade mat och umgicks. Älskar mina vänner!

Längtar något så enormt efter sommaren, efter några månader utan böcker och efter en brun hy och härliga känslor. Snart är det faktiskt inte spc långt kvar...
Det hela blir inte bättre när vi åker bil och lyssnar på Mister Cool, låter är faktiskt fortfarande en festhöjjare och ska så förbli.



Tråkiga inlägg finns det gott om! Här kom ett!

RSS 2.0