UNNICÄÄÄÄF

Jag blir nästan förvånad om någon som lyssnad på RIX FM idag missat reklamen för Unicef. Kampanjen "För varenda unge" hann spelas upp tre gånger under den korta tiden som jag var ute med soporna. Ja, det är sånt man gör för att pigga upp det där trista och istället göra det lite "extra roligt". Kampanjen innebar i varje fall att man skulle mms:a in en bild på sig själv där man ta sig för att göra sin fulaste, roligaste eller bästa grimas samtidigt som man säger UNNICÄÄÄÄF. I samband med detta skänker man 10 kronor till Unicef och deras utsatta barn världen över samt att man kommer med i deras grimasgalleri. Om det inte vore för den dumma grimasen så hade jag kunnat ställa upp. Visserligen är det något nytt och många köper säkert sådant...

Minns när vi hade ett fadderbarn, Fernando hette han. Ibland tvivlar jag på hur mycket av alla pengar som försvinner på vägen. Vi skänkte pengar varje månad och lite extra till hans födelsedag och likaså inför julen. Vi fick nog 2-3 brev ifrån honom varje år och aldrig stod det något om några presenter även om företaget lovade att det skulle bli ngn extra present. Just därför har jag lite svårt för Unicef trots att jag egentligen skulle ställa upp på tanken att hjälpa andra. Antingen var han lite otacksam eller så fick han helt enkelt inte några presenter/pengar... Jag slutar aldrig att förvånas.


Åter till annat, helgen blev ganska lyckad. Jag och Emelie åkte ner i fredags och Sanna kom med tåget o grabbarna tog bilen ner. Bestämde att vi skulle äta tacos och Chrille stod för köttfärsen precis som alla killar brukar göra. Den blev ganska starkt så vi kunde försäkra oss om att lukta gott resterande delen av kvällen ;). Senare blev det dags att åka in till stan vilket blev en besvikelse, inte alls mycket folk. Så hädanefter skall jag inte ut på en fredag i Halmstad.
Lördag innebar en runda på stan och sedan en timmes vila innan grabbsen kom tillbaka, mat och umgänge för att sedan göra i ordning sig inför lördagskvällen. Buss ut till Chrilles kusins lya och där var det förfest. Jag och Sanna drack vatten, blev förvånad över att Sanna inte drack annat trots allt. Hon om någon säger inte nej till fest. Framåt kvällen kom ännu fler folk hemifrån och det kändes som att man skulle till parken typ. Kvällen slutade dock tidigt för oss, vid 1 var vi hemma och skulle få lägenheten för oss själva. Dock blir det inte alltid som man tänkt sig och eran anledning tyckte jag var riktigt dålig men på något sätt så köper jag det. Morgonen började med strålande sol och hyfsat varmt ute. Vi åt frukost på balkongen och Hallberg gjorde klart för Sanna att "om solen skiner och det är lä så kan man inte frysa oavsett vad man har på sig". Just då kändes det som att Hallberg inte var lika så smart som han alltid framstår sig för att vara. Alla kan väl ha en dålig dag??


Söndag innebar match mot Halmia och den skall vi snabbt glömma. Alex kom ner på besök för att åka vidare till flyget tidigt i morse igen. Dagen började helt fullkomligt underbart, inte med frukost på balkongen utan med en klarad tenta. Kändes verkligen härligt att man klarade den eftersom det är bland det värsta jag gjort. Jag har inte haft sådan "skrivkramp" tidigare trots att jag gjort andra tentor och även nationella prov som även dem kunde vara ganska långrandiga.


Dags för att träffa Maya som jag inte träffat på länge, vi skall ta oss en promenad ner till stranden i eftermiddagssolen och likaså fira hennes fullpott igår haha :)



Kommentarer
Postat av: emlie

hejjjj! HAr ni haft fadderbarn de visste inte jag!? muss muss

2008-04-14 @ 17:08:23
Postat av: Jossé W.

Haha, jag tror jag dör!! Du anar inte vem jag sprnag på idag? Dr McDreamy! Jag tror knappt att det är sant, ni lär få höra mer imon. Jag blir galen utan mobil.
Appropå Unnicäääfff, den reklamen är redan tradig!
Kramar

2008-04-15 @ 18:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0