Karnelevalen 2007

Karnelevalen 2007



Det var en grym upplevelse. Karnelevalen 2007 är över och jag skulle kunna göra det igen, igen och igen.
Sammanhållningen var på topp och efter att vi tågat genom centrum var det dags för poängjakten där vi fick testa på både det ena och det andra. Vi avslutade kvällen med en gemensam förfest och därefter parken.
Allt var underbart kul, en vecka jag sent kommer glömma... oavsett om man försöker, igen, igen och igen...

Våga Vara Egen

På tal om allt och inget, jag har blivit en rätt ursel bloggare. När man hamnar framför skärmen gör man sig påmind om hur länge sedan det var jag verkligen yttrade mig här på blogg.se. Men som man brukar säga, allt är lagom när tiden är inne...
Kan kännas lite konstigt för man hittar hela tiden anledningar till att inte göra "det viktigaste först" vilket skulle göra att bloggen skulle få högsta prioritet.


Dagar har rullat på, stressigt har det varit. Mycket i skolan - prov, inlämningar, nationella, fjäskfest, karneleval, student, bal osv. Än så länge är det inte över samtidigt som man skall försöka njuta ytterst möjligt nu när det lider mot sitt slut. Därefter är man själv villig att besämma helt och hållet över sitt liv och sina egna framtidsplaner. Dock är jag lite kluven där...

I måndags åkte Ida, Lasse och jag tillsammans med UF-företaget upp till Stockholm för den nationella Våga Vara Egen mässan i Älvsjö. Att Våga Vara Egen var tydligen ett viktigt ämne, Henrik Johnsson såsom Wille Crawford poängterade detta. Tre roliga dagar där vi bland annat hann med ett kärt återseende med Greken, gå på galamiddag, ta en tripp förbi Laroy och likaså köra totalt fel på en av Sveriges "enklaste" vägar.
Därefter har det varit skönt med en långhelg. Den påbörjades med att fira min 19-årsdag som ännu egentligen inte ägt rum. Har även hunnit med två nätter i stugan, lite skolarbete, A6 i Jönköping och förhoppningsvis Sigges ikväll, måste summeras som effektivt för att vara mig den senaste tiden.

Kan inte säga annat än att de senaste veckorna har varit grymt härliga, skulle jag få chansen att påverka eller klaga på något skulle vädret få sig en turn. Efter allt regn och många användningsbara dagar för WetStop är jag dock trött på att bära paraply.

So, Let the sunshine in



...Isabell


RSS 2.0