Ytterligare en bit på väg...

Fåtöljen som den kallas är på plats. LUDDE skinnet också och likaså min kista eller tillika fotpall som jag även tänkt använda den som i framtiden. Här är iaf ett smakprov på det färdiga resultatet.
Nu orkar jag inte fixa och dona mera. Skola väntar imorgon tillsammans med lite finlir här hemma innan det är dags att köra hem till Gislaved och spela den enda matchen för den här veckan. På torsdag skall jag fixa med mammas morsdagspresent och visa att jag är en hjälpsam dotter genom att både klippa gräset och tvätta MIN bil, som Sandra väljer att kalla den ;). Jag har inget emot det utan snarare älskar att hon säger så! Min alldeles egna Volvo!






Vad tycks?


Sängen väntar, sov så gott!





Några timmar senare...

Under dagen har jag tagit tag i balkongprojektet på allvar. Det var ren lycka i att få bort Alex gamla balkongmöbler. Man inser att smaken är som baken i vissa fall och att vi prioriterar olika saker. Han brinner för teknikprylar i alla dess former och jag aningens mer för inredning. Tur att M & P fick både en pojke och en flicka :).
För att få ner det gamla bordet utan att skruva isär det fick det helt enkelt med hjälp av lakan viras ner till Ida som snällt stod och tog emot det.


FÖRE



EFTER

- - - - -


För er som vill följa med hela vägen har jag tagit kort med täta mellanrum...
Då pappa renoverade mitt kök glömde han att städa efter sig på balkongen vilket resulterade i ännu ett lager skit på de plattor som jag har liggandes på balkongen. När jag lyfte upp en såg det ut så här under.



Eftersom det var lika bra att få det gjort så har jag tagit upp hela golvet och diskat alla plattorna för hand. Efter en promenad med Jansson tog jag tag i disken. Det tog sin lilla tid men rena blev dem.


Damsög och moppade även balkongen. Som ni ser är det ingen vacker syn under "ytan".


Fick med mig lite sten hem från stugan sist som jag skall ha mina framtida betongkrukor på så småningom. Tills vidare får de gamla zinkkrukorna duga. Fattas dock 2 stenar, missbedömde helt enkelt bredden på balkongen.


Lyckades även skära mig då jag skulle få dit plattorna igen.


KLAR med plattorna.


Fick fram mitt nya bord och tillhörande stolar som jag fick i födelsedagspresent.
Det enda som fattas nu är att jag skall byta ut plastplattorna mot trätrall. Dock har jag inte hittat den sorten som jag vill ha till ett rimligt pris. Men de börjar kanske rea sådant snart?


Min nya ljuslykta med ett alldeles för stort ljus i.


Det är vad jag har gjort under kvällskvisten.
Städat, röjt och förnyat lite med andra ord.





Hemma från IKEA!



TILL MIN NYA MYSHÖRNA BLED DET...








TILL BALKONGEN BLEV DET...






SEDAN BLEV DET ÄVEN SÅDANT SOM ÄR BRA ATT HA HEMMA...


Mina älskade SYNTES skålar ska utgå så blev illa tvungen att köpa hem några fler.


Totalt hamnade kalaset på 1600 kronor, hade som en maxgräns på 2000 kr vilket jag inte ens var i närheten av :). Det är skönt att jag inte har något skolarbete jag måste jobba med idag utan att jag helt och hållet kan ägna mig åt att städa, montera och likaså få lite ordning på saker och ting här hemma. Får visa er lite bilder senare ikväll på hur det blev och likaså på min balkong med mina nya utemöbler. Det enda som fattas där ute är trätrall som golv och likaså mina egna hemmagjorda krukor som just nu håller på att härda ute i stugan. Sedan blir det nog snyggt där ute. Kan i varje fall inte bli sämre än vad det redan är!
Tack Sandra för en trevlig tripp. Får se när vi får råd till ännu en resa...

Hej på en stund!


IKEA

Tänk vilket liv jag lever.
En dag som denna när man vet att man skall åka till Ikea :). Vad lite det krävs för att man skall vara lycklig ibland.

Utöver detta så luktar både kylskåp och kök väldigt ljuvligt denna morgon…

Nu skall jag iväg och hämta ut min tenta, antingen kan det göra dagen ännu bättre (vilket belönas med några extra hundralappar på Ikea) eller så får jag helt enkelt något att läsa på i sommar...
Därefter skall jag förbi och hämta upp mitt resesällskap, Sandra, innan vi styr kosan mot Helsingborg :).






Sågad längs med fotknölarna

Usch, om mindre än 30 minuter skall vi opponera på varandras arbeten. Detta är ett av de sämsta jag någonsin gjort. Jag slängde ihop en 10 sidig rapport på 2 dagar och enligt pappa är det en plåga att läsa. Jag kan vänta mig en hel del "svagheter" ifrån min opponent och likaså från läraren. Om inte detta vore nog så skall hela klassen få höra hur illa mitt arbete blev...

På återseende!


Dött läge

Ledsen för att bloggen inte har fått någon större prioritet det senaste.


Jag är stressad och har ont i huvudet. Mitt liv går alldeles för fort just nu. Imon skall jag ta det lugnt, då är det min dag. Jag blir 21!!!




RSS 2.0