HIA

Nu är jag totalt slut. Efter tre långa och väldigt intensiva dagar tog det inte lång tid för mig att slockna när jag väl var hemma från praktiken. Vid halv 5 la jag mig för att ta en tupplur. Brukar som oftast vakna efter en halvtimma men nu sov jag fram till kvart i 8. Hela ef.middagen/kvällen var alltså borta.

Dagen har annars varit väldigt givande. Trots att man ibland misslyckas med saker och ting som samtidigt gör att det känns extra bra när vi lyckas, så är det tråkigt att uppleva känslan av ständig hjälplöshet. Idag hade vi 2 hjärtlarm varav 1 inte slutade som det var tänkt... trots flertalet akuta insattser med både det ena och det andra. Å andra sidan är frågan hur länge han/hon hade överlevt med ett så skadat hjärta om det hade gått vägen?! Man får försöka se det så.

Det är mycket att ta in dagar som dessa då man måste omprioritera hela tiden. Men det är kul och jag älskar mitt jobb. Samtidigt som vissa klagar på det akuta känner jag att jag har hittat rätt. Det är något i den stilen som jag förmodar att jag kommer att syssla med framöver när jag är klar med min utbildning.

Tv-programmen är en förskönad bild av verkligheten ibland...



Nu är det dags för sängen, imon är jag ledig vilket innebär tentaplugg inför fredagen.

Sandra, jag hinner med en fika om du vill ha besök :D

God natt!






Min helg...

Jag vet att jag inte är spc bra på att uppdatera här.
Men under den senaste tiden har det blivit några inlägg lite då och då.
Jag tror jag fortsätter så ett tag till.

Torsdag
Innebar att jag slutade vid 15:00 på praktiken, totalt slut efter veckans pass. Därefter tog jag tåget hem till de småländska skogarna och mamma hämtade upp mig för att sedan åka till Skocompaniet där det var tjejkväll för 25+. Vi var dock några som inte var 25 som var med. En trevlig kväll som avslutades ute hos M. och hans familj.

Fredag
Upp tidigt för att få ut så mkt som möjligt utav dagen. Jag älskar att få vakna upp en fredag och dessutom vara ledig! Efter frukost åkte jag ut till mormor för att bättra på mitt samvete en aning, därefter Reftele och nästa pensionär för att sedan åka till Skocompaniet och köpa stövlarna som jag drägglat över kvällen innan. Nu är det absolut skostopp för mig fram tills våren!!! Blev en sväng in på presentverkstan där mitt konto blev av med 800 kr. Hur lyckas jag alltid göra av med mina pengar redan första dagen?
Eftermiddagen bestod av att åka till M.s mamma för att ta ett EKG som jag så länge har pratat om. Allt såg bra ut! :)
Träning på kvällen för att sedan avsluta med några timmars läkemedelsberäkning. Jag har nämligen tenta på fredag.

Lördag
Lite plugg på förmiddagen varvat med ett besök av Emelie o Amanda. Följde med de en tripp fram på Lindex o återigen Presentverksan. Vid lunch var det dags för middag hos mormor för att sedan plugga lite innan det var dags för bio, Flickan som lekte med elden. En bra film som kräver att man ser uppföljaren...


Söndag

På förmiddagen tog jag och M. en promenad ut till de små sjöarna utanför oss för att mata änderna. Herre gud vad hungriga de var...

 

 

Eftermiddagen innebar årets sista seriematch som slutade med vinst, 8-0. Vi gick alltså vinnande som Seriesegrare i div 4 i år. Härligt!
Nu skall jag packa för att åka iväg och göra ett kvällspass på praktiken... Har varit ledig i 3 dagar nu så det känns som att man är ny i gemet igen :/.

Ha det gott!

 



En vacker dag...

En vacker dag skall jag ta tag i mitt bloggande igen. Jag skall överösa er med bilder och dylikt. Jag fick en impuls nu och tänkte att den vackra dagen är just idag. Letar febrilt efter min kamera men jag hittar det inte någonstans.
Den vackra dagen dröjer alltså...

Förresten, någon som sett min kamera? Emelie? (På ditt köksbord eller i din hall kanske...)





PRAKTIK

Jag har praktik numera. Ingen vidare tid till att motionera med andra ord. Jag tycker att jag kompenserar detta bra...
Jag är winerbröd (för 3:e gången i mitt liv), choklad och därefter rullar jag hem!!!




.

RSS 2.0