Bland de bästa som finns...

Bland de bästa som finns...


Helgen var lyckad, med dess betoning på lyckad. Många föräldrar syntes till i parken. Till en början kändes det lite mindre kul men slutade långt över förväntan. Det var verkligen kul att festa med de allra närmaste vännerna för en kväll, trots att vi näst intill kunde vara överallt på hela dansgolvet. Kvällens höjdpunkt var dock då Fidde o min mamma dansade bugg, haha. Skulle göra mycket för att se det igen :) 

Idag har vi firat lite "julafton" med några kusiner, trötta var vi men höll humöret uppe.
Imon är det måndag igen, bara fyra dagar kvar i skolan, knappt. Mina ögon är sjukt tunga och är snart nära inpå omöjliga att hålla uppe. Medvetet skiter jag i den betydelsefulla engelska recensionen som skulle fått sig några minuters uppmärksamhet. Något undermedvetet i mig säger åt mig att logga ut och börja "tänka på refrängen" som snart ligger mig varmt om hjärtat.
Där nere finns något som väntar på mig, värdens härligaste säng som också fått sig ett lyft!


Let's be happy and let's go together

- mina vänner är dem bästa!


Merry Christmas

120473-2

9,9 färgpigment i vit snö

Det är 9 dagar kvar till julafton, 9 grader varmt. Snön verkar inte vara på väg, inte det närmaste. Vad är en julafton utan vit snö, något som har konstaterats är i varje fall att efter klockan halv 4 är det mörkt och då syns inte snö ändå.
Än så länge har jag fixat en enda julklapp, till min mamma vilken är den lättaste. Alla andra har jag kvar och när jag ska julhandla hittar jag istället mycket som skulle passa i min egen garderob. Hur vore julen om man enbart skulle sattsa på att köpa julklappar till sig själv för ett år. Jag skulle bli utomordentligt nöjd med varje klapp.
Livets goda flödar och man njuter av varje sekund, julen är här och det kan inte bli mycket bättre.


Hoppas att de flesta har klarat av allt det där med julklappar så att jag slipper köa allt för länge den 23:e.
För trots att julklapparna kanske skulle sitta bäst hos mig själv ska jag ge mig ut o kosta på mig att göra några andra glada därtill. Ja, Malin det är ju faktiskt vara jul en gång om året! :)


/Isabell

RSS 2.0