Längtar efter sol och bad, att kunna gå i vattnet längsmed stranden...

image49

Längtar efter sol och bad, att kunna gå i vattnet längsmed stranden....



Idag har jag varit otroligt nyttig utifrån alla dessa timmar i vaket tillstånd. Efter en hel dag i skolan med föreläsning, världens roligaste lunchpass och även praktisk prövning bestämde oss jag och J. för att ta en ordentlig promenad ut till flygstaden. Strålande sol och därefter flygstaden nästa vilket blev en ganska lång runda fram och tillbaka. På lördag då familjen kommer ner på besök skall jag se hur långt det är men skulle inte bli förvånad om det vore över en mil. Jag skall uppdatera er i varje fall. Det var häpnadsväckande härligt när man steg innanför dörren igen. Svettig men kall om baken ställde jag mig i duschen och tog säkerligen slut på det mesta av de varmvatten som fanns kvar.

Skönt med en lång promenad och ett gott samvete. Ävenså extra härligt med att börja morgondagen med sovmorgon och, för att inte glömma detta, sluta denna kvällen med mys i soffan framför Private Practice.
 

Jag har hittat en döläcker bikini - mamma tycker att jag skall köpa den!





Ena dagen är jag förälskad och inbillar mig saker, andra dagen vaknar jag på fel sida och då vill jag absolut inte ha dig...






Det regnar här i Halmstad idag...


Ganska så typiskt. Det första jag gör på morgonen är att sätta på radion, vet inte varför men det har blivit som någon slags omedveten tradition. I varje fall så den första låten de spelar denna morgon är "Carola - Det regnar här i Stockholm idag". Tittar ut och det är precis vad det gör här i Halmstad också. Det har regnat så gott som konstant sedan jag gick upp vid halv 8. Förra veckan då jag hade bil var det självklart klarblåhimmel och sol. Då hade jag ju endå backup för om värdet skulle dala. Det har det gjort! Och nu är även "sportlovet" slut så mitt busskort börjar först fungerar efter kl 16:00. Jag fick helt enkelt sätta mig på den fådda cykeln och trampa till skolan.
Nu har jag kommit hem och satt upp mina gardiner i sovrummet, likaså hängt upp en tillfällig lampa i köket. Har även bestämt mig för mina tapeter och det känns kanon! Kommer nog att bli bra.

Har en känsla av ångest som tynger mig men när jag funderar över vad jag har för arbete att göra är det inte vidare mycket. Jag borde läsa men det kan jag ta tag i senare. Tror faktiskt att det är Sannas prat som har varit den bidragande orsaken till det här. Att det är hon som har saker att göra och inte jag. När jag tänker på henne och jämför så mår jag genast mycket bättre för hon verkar ha en helvetesvecka nu. Kallas det skadeglädje? Jag får nog igen mitt sen...!

Idag skall jag ta och storstäda hade jag tänkt. Alex har lånat lägenheten över helgen och jag fick ett trevligt meddelande på spegeln ute i badrummet "STÄDA TJEJEN!".
Dagen räddad i varje fall! Skönt med förmiddagsföreläsning- då får man eftermiddagen över till annat!


Förresten, skall tillägga att jag har varit en ambitiös bloggare under de senaste dagarna, 24, 25 o nu 26 februari... ;)


/I.E.M.N





Känns bra att jag har fått det svart på vitt. Att jag fortfarande är din allra bästa vän och att du inte för en sak i världen skulle byta ut vår vänskap. Jag säger det samma om dig, även fast det till ytan inte ser ut att vi har det så bra... Men så som det är nu så funkar det för dig, för mig, för henne, för honom, ja för alla...
........ - "Det går bra nu" :)




Bad hungover in ten minutes and fifty seconds, sen var det inte mycket mer



Vet inte vad jag har gjort/ställt till med för att förtjäna det här. Först en aning tröttare än vanligt och därefter huvudvärk. Jag brukar istället briljera med friskhetstecken men nu är det andra tider. Det totalt dunkade i mitt huvud under morgontimmarna och jag har inte varit med om något liknande, inte ens på en extrem bakfylledag. Det hela blev heller inte bättre av att jag o Hanna hade en djup diskussion angående migrän häromdagen. Men efter olika kriterier för det tidigare nämnda fenomenet så är jag utesluten ur fallet, tack o lov.


Dags för att inta två alvedon och hoppas på bättre tider. Skall snart bege mig till Calles Färg för att välja tapeter till köket. Mamma tycker att det vore snyggt med något vågat med lite färg - turkost är hon inne på. Medans jag själv är den traditionsbundna i fallet och skulle kunna nöja mig med något i grått. Är jag tråkig? Vanligen brukar det vara tvärt om i vår familj. Mamma brukar få protestera när vi är ute på djupt vatten "tänk att ni skall kunna stå ut med den här färgen, inte bara en månad utan ett helt år..." Okey, då är alla tänkbara tapeter plötsligt inte lika snygga längre.


Jag har i varje fall problem med att välja, hjälp mig någon, tiden håller på att ta slut!




Idag blev även resan bokad så nu blir det alltså en vecka på Mallorca sommaren -08 tillsammans med vännerna. En aning tidigare än vad vi till en början hade planerat men med tanke på omgivningen och dess omständigheter så blev det nog ännu bättre nu :). Vi åker den 5:e och kommer hem den 13:e... Tyvärr är den 13:e en söndag vilket innebär att festen är slut när vi kommer hem och att fjolårets partykväll inte kommer att upprepas. Lite synd för den kvällen hade vi faktiskt riktigt kul... Men men, jag ser iaf fram mot en härlig vecka där nere i år igen!




/Isabell 




Lycklig


Helgen känns som ett avslutat kapitel och just därför kommer jag nog inte att nämna spc mycket om den...
Inte för att den på något sätt inte var bra för det var den. Den var riktigt bra och jag har kännt mig ganska så lycklig :). Jag har fått användning för lite shoppingmani och det gör det alltid extra roligt!

Iaf är det söndag nu vilket egentligen innebär bakfylledag och sova ruset av sig fram till lunch. Kom inte upp spc tidigt dock men det hör till när jag varit uppe tidigt både fredag o lördag. Sitter med en massa papper som innebär skolarbete och ett mer eller mindre ansenligt arbete som skall vara inskickat och klart imorgon. Men jag har ju hur mycket tid som helst på mig. Visst är det så det låter, såhär dagen innan allt skall vara klart. Jag skall i varje fall sätta mig några timmar nu och försöka få lite gjort.


Dessutom skall jag titta på tapeter för imon måste de beställas. På lördag skall de tapetseras : ) alltid lika kul. Därefter är det enbart mina skåpsluckor och mitt fula kakel som jag kan klaga på... men det lär väl dröja till dess att jag får göra om något där.

Hämtade förresten mitt köksbord i onsdags, härligt att kunna äta i köket igen. Har ätit ute vid tv;n i nästan två veckor nu ifrånsätt då jag haft besök. I varje fall så började vi montera jag o J och  det gick snabbt... sen var det iväg till skolan och jag insåg att jag troligen behövde hjälp med att bära in det i köket. När jag väl kommer hem upptäcker jag att dörren är 70 cm bred och likaså köksbordet...! F*N! Jag fick skruva bort dörren för att få in det och det lyckades så nu står det där i mitt kök. Aningens för högt men jag får väl tänka att jag någon gång kommer att flytta till ett ställe där det kommer passa perfekt. Stolarna lyckades jag felmontera så fick ta med några hem till pappa. Han har satt ihop de och nästa helg kommer de ner till mig... Då börjar det mesta att bli klart...


Nej nu skall jag ner och fika - Sanna mamma har köpt semlor, haha.

Ikväll blir det kanske bio, får se... och likaså bokar vi vår resa till Mallorca. Skall på sätt o vis bli skönt när det är ur världen - en sak mindre att tänka på.



Hissen gick inte ända upp!


Ytterligare en dags flitigt pluggande växlat med långa djupa diskussioner och en och annan välutnyttjad lektion. Dagen har börjat närma sig sitt slut och jag måste ge mig själv en eloge för att ha kommit en bra bit på vägen av allt som skall göras. Tyvärr har jag ändå långt kvar. Entrade Gislaved för en halv timma sedan och snart är det träning. Efter det har jag natten räddad för att sedan ta mig till jobbet halv sju imorgon bitti. Ja visst det är så man tillbringar sina lediga dagar - degandes på jobbet mot förmodan att försöka hålla modet uppe. Well well, det är inte mycket jag kan göra åt nu.




Läste en artikel idag - Svälj och väx upp. Innehöll saker att reflektera över och visst tänker jag efter. Men hur djärva försöken än är så är bortförklaringarna få och fruktansvärt lama. Jag inbillar mig själv att en artikel inte riktigt biter på mig, inte längre för jag är smartare än så.




Vi pratade även om Björn Gustavsson och ägnade några rader åt hans uppträdanden och dylikt. Visst är han härlig! Vår allas BG... "Hissen, den går inte ända upp - men var gör väl det. Jag har det ganska så kul här nere också!"



Vad är kärlek?


När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,


när du fnissar som en liten flicka.


När man känner nåt man "can't deny",


when the eagles fly over mountain high.


När all oro är som bortblåst och försvunnen,


när Simba återvänder i Lejonkungen.


När man bara drar replik för o slippa krångla;


"Min pappa är rik vill du hångla?"


Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut,


då ser man galen ut.


De har egentligen inte hit o höra,


det är bara en grej man kan göra.


När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,


och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.


När Elin sa att jag var den vackraste som finns,


såg in i mina ögon och kräktes  på mina jeans.


Våga styr som en kapten,


våga fall som ett löv,


våga chansa och se hur de går,


Vad är fegt, vad är mod, what is love?


Baby don't hurt me, don't hurt me, nomore.


Från en afton som doftar lite YMCA,


Tack Göteborg ni är kärlek för mig!






Take care...


Leende guldbruna ögon

                                             

Vädret är fortfarande helt underbart. Solen skiner och det är för omväxlingens skull riktigt varmt. Upp tidigt och därefter till skolan för lektion till kl 12 och nu är jag hemma igen. Har precis ätit lunch och skall sätta mig och läsa igenom lite vetenskapliga artiklar som vårt arbete skall baseras på.  Hade tänkt sätta mig ute på altanen och göra detta.


Helgen blev en ganska lugn tillställning och började med träning i fredagskväll. Därefter hem och mer eller mindre slänga ett öga på Let´s Dance. Faktum är att jag inte tycker det är spc kul men jag hamnar framför tv 4 ändå. På lördagen vaknade jag tidigt, halv 8 var klockan när jag gick upp. Blev ett besök på Vitsippan och sedan ner till Team Sportia för att förstöra pengar på ett par nya joggingskor. Vidare till Lanna för att titta efter nya lampor till köket och sedan lite snabbshopping i Värnamo. Därefter dags för match mot Smålandsstenar, slutade 7-2 till oss. Kvällen var däremot helt obestämd. Slutade med att jag och Sigge var nere en runda hos Anto och därefter till kvartershuset där alla andra höll till. Agerade taxi och sen drog jag mig hemåt för att sova. Blev dock inte mycket sömn för att sedan hämta några eftersläntare på GIS. Blev en kort men mysig natt innan det var dags för söndag och plugg. Sanna och jag tittade på resa och hittade alltifrån de för 5500 och uppåt. Men vi kom över ett billigt alternativ och troligen så bokar vi ikväll. Känns skönt efter allt dividerande som vi har haft, likaså har det kommit lite i andrahand när det varit så mycket annat som kommit ivägen. Men nu ser det iaf ljust ut...



Tiden är inne, dags för att studera!


/ISABELL






Leende guldbruna ögon är bara en bråkdel av allt vi gått igenom tillsammans. Tro mig, det glömmer jag aldrig. Det och så mycket mycket mer. Jag vet inte varför jag ens drar upp det igen. Det har ändå legat begravet ett ganska så bra tag.
Men jag slutar aldrig att förvånas. Jag upplever fortfarande stunder som har stor betydelse, på något sätt är det svåra att sudda ut. Det som var bra det glömmer man aldrig medans det som var mindre bra är förträngt. Det är gamla minnen som man tänker tillbaka på, minnen som faktiskt gör att man lever igenom samma sak om och om igen. Visst är det såna vi är, vi människor. Vi förtränger och vi minns!

...och som sagt, leende guldbruna ögon  - älskling det glömmer jag aldrig.



Alla Hjärtans Dag - vilken överraskning

image46



Än så länge har dagen varit helt underbar. Började med att jag gick upp tidigt för att ta mig en promenad tillsammans med Maya och därefter en härligt frukost hemma hos Anna. Solen skiner precis som om det vore sommar. Vaknade till o med av att solen sken in i sovrummet och då är det härligt!
Efter frukosten var det hem som gällde för att få lite gjort. Har pluggat lite och spirat idéer kring vårt DUP-seminarium som vi skall ha nästa vecka. Men har mer eller mindre insett att jag får försöka ägna mig åt det i helgen istället.
Känslan som brukar infinna sig då man skall ta bussen ut till Tylö finns här just nu, sitter i short och t-shirt och termometern på balkongen visar + 28, visserligen i solen. 

För ungefär en timme sen plingade det på dörren och jag, ovetande om vem det egentligen var går och öppnar. Detta utan att ens titta efter i titthålet om det kanske var någon från tv-licens bolaget, man vet ju aldrig. Dum som jag är lät jag dessutom tv:n stå på så det var bara att hoppas på det bästa. Öppnar iaf och där står ett blomsterbud haha. Första tanken "Han måste ha gått fel för jag ska inte ha några blommor!". Därefter frågar han vad jag heter och lämnar över blommorna och tackar för sig. Någon har alltså skickat ett blomsterbud till mig på Alla Hjärtans Dag och på kortet står det inget mindre än... "Från någon som du egentligen inte tror att det är..."
Tack för den!
En sak är iaf säker, jag har ingen kille och ingen flört på G heller så jag har ingen aning om vem som skickat blommorna. Fina va de iaf och nu står de gallant på mitt tillfälliga köksbord! Ja, jag väntar fortfarande på ett nytt :)


Dags att laga lite mat och därefter skall jag till Maxi för att handla lite mat...ikväll har jag lovat mig själv att jag skall ut o springa och likaså tvätta för första gången på ett halvår - det ni!


Ha en bra Alla Hjärtans Dag allihopa!




Bara så klockrent!

Haft seminarium idag och det gick kanon. Mycket beror nog på att vår grupp är så himla härlig. Lärarna verkar tycka detsamma för de berömmer oss för att vara så sammansatta och handlingskraftiga. I de flesta grupperna, låter som om vi vore många men vi är bara fyra, är det ganska hög konkurrens sägs det. Mer eller mindre tävling om vem som säger vad och vem som skrivit flest rader. I vår grupp är vi som en stor "familj" där alla hjälper alla, vi kommer mer eller mindre förberedda och har som oftast inte skrivit en enda rad. Istället har vi livliga diskussioner som man lär sig så otroligt mycket mer på...






Jag vet inte varför jag ens leker med tanken men efter gårdagen blev jag bara så illa tvungen. Har aldrig sett dig sådan och måste säga att det var en positiv överraskning. Om det skulle fungera, det har jag ingen aning om... Två helt skilda liv och helt skilda världar men man skall väl inte säga att det vore omöjligt när man inte ens har försökt.?
 Jag leker med tankar som om att jag vore mitt i, mitt i det där kärleksruset som jag blir så otroligt glad utav. Men samtidigt vet jag att det bara är tillfälligt, förr eller senare tröttnar jag och då är det över. Detta gör det hela mindre kul. Men ingen har väl sagt att man inte får leka med tanken...?


Asså jag ordnar dig gratis liftkort och boende i Åre. Du kan väl släppa in mig?!


image45


I torsdags slutade vi vid kl 12 och hade bestämt oss för att åka till Ullared. Sagt och gjort! Vi hade verkligen skitkul och vår vadslagning slutade med att alla våra insatser jämnades med marken. Josefin låg i topp för att vara den som skulle handla mest med tanke på förutsättningarna. Dock gjorde hon mig och Hanna väldigt förvånade och vi förlorade våra pengar :/. Ida var värst och jag som inte skulle ha mycket mer än rakblad, nudlar och plastpåsar kom på en hedrande andra plats. Jag höll mig iaf under 1500 kr - sträcket och det var jag nöjd med. Jag säger bara det, nu är det kul att åka till Ullared igen...


Igår följde Sanna med ner till Halmstad. Började bra, pizzan kom 15 min tidigare än beräknat vilket gjorde att vi hann göra oss i ordning men samtidigt missa bussen med 1 min. Vi såg bussen köra förbi mitt framför näsan på oss... Så vi fick helt enkelt ta cykeln bort till J. Efter att vi kört fel ett antal gånger kom vi till slut fram till J där allt var frid och fröjd tills vi skulle cykla vidare till Ida. Då tog det inte lång tid innan jag fastnar i pakethållaren och mina strumpbyxor och Sannas klänning, som jag kvällen till ära hade lånat, går sönder. Otur! Fick försöka laga strumpbyxorna med några droppar nagellack medans klänningen fick användas med ett lufthål där bak ;). Sista delen av kvällen spenderade vi på Club Moon där tjejerna fixade in mig som var minderårig.  Känns konstigt när man ändå snart närmar sig 20. J. kom till slut in efter att ha lånat en tia av Sanna och pratat om hela Åreskutan med vakten. "Asså du måste släppa in mig, alla mina kompisar är där inne. Snälla. Jag ordnar gratis liftkort och boende i Åre åt dig. Du kan väl släppa in mig?!" Haha. vi hade många roliga stunder under kvällen.
Innan Club Moon var vi dock en runda på Valentine - vi gick fel! Konstigt nog så vet både jag o Sanna att det är fel men vi går in allihop och tycker det är kanon för att det inte var någon kö varken till entrén eller till garderoben. Men vi inser ganska snabbt att vi inte är på rätt ställe och vänder på klacken för att kila in till grannen. Där var vi resten av kvällen innan det var dags för nattamat i form av McDonalds.

Idag har jag lovat mig själv att storstäda lägenheten. En perfekt bakfylledag. Mår dock riktigt bra. Blev en promenad till stationen för att lämna Sanna och det var riktigt härligt vårväder - solsken! Sen en runda till J. för att prata igenom kvällens bravader och nu är jag hemma på fast mark igen. Ikväll skall vi till Kåren för att spana in lite fotbollsspelare, vi får väl se hur det går.



Dags att äta, och sen... som sagt storstädning!


Bara tanken av att ni är borta gör att jag saknar er, annars hade väl det mesta varit som vanligt.


Sitter och dricker te och inbillar mig själv att jag tycker det är gott.  Varför vet jag inte. Förmodligen för att ett av lördagens hetaste ämne var att fixa vuxenpoäng samtidigt som man själv inser att man inte är ett dugg mer vuxen än sist tanken dök upp i ens huvud. Man letar efter en anledning och eftersom jag inte är någon kaffedrickare riktigt än så var det väl dags att mjukstarta lite.


Apropå ingenting så har jag tagit mig i kragen och påbörjat veckan med att motionera lite mer än utöver det vanliga. Måndag och tisdag har börjat med att jag har gått hemifrån till mamma och pappas jobb, ungefär 4 km - bilvägen. Därefter har jag visserligen tagit bilen hem och stannat på Linnea och köp frallor och därefter haft en onyttig frukost där jag läst varenda rad i VN. Typ. Ikväll var jag ute och gick med N. i en timme ungefär, och visst är det skönt när man känner att man är lite nyttig. Nackdelen är väl att jag blir illa tvungen att gå ut imon med för att inte bryta trenden...;)




jag skulle kunna leva utan den där blicken

som får mig ur balans

jag skulle sakna den där stunden som vi har

när vi till slut har blivit sams

jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat
som jag varit med förut nånstans

jag antar det finns nån du skulle ringa

om jag inte fanns...


jag kanske skulle leta upp nån yngre

som en fjäder i hatten

det skulle bli för tomt om ingen fanns där

som värmde mig i natten

men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd

ingen känner mig så väl som du

jag skulle fastna i min ensamhet igen

om du lämnar mig nu...


...om du lämnar mig nu...




JahaduSanna!

                                           




Sista utekvällen innan Anderstorpstrion drog iväg till Aussie...

Otur och ideligen fula ord

Fredagen innebar förfest hos Alex och därefter bowling. Kvällen blev lyckad och vi avslutade det hela på harrys. Visst hade vi kul men vi konstaterade att det inte var i närheten av parken. Där är det större och man får lite mer plats att röra sig på. Lördagen började med bakfylla för att sedan spela match vid kl två, lagom pigg och på g efter 4 alvedon. Under kvällen blev det till att träffa tjejerna innan de skulle iväg. Lämnade Emelie vid elva tiden och då hade hon inte packat klart men hon är väl inte den som är den...
Idag började dagen bra, ingen bakfylla. Åkte ner mot Halmstad för att fixa i lägenheten jag och pappa. Först en runda till sporthallen för att se Elin när IFK spelade mot Halmia, en kul match att se. Därefter började min otur. Håll i er! Jag hade verkligen längtat efter att pappa skulle komma ner och fixa lite hos mig. Eftersom jag har väggar av betong i hela lägenheten kan jag inte sätta upp några tavlor så fort man känner för det. Utan detta måste planeras, sedan få pappa att komma ner, därefter skall han borra som fasen för att kunna få upp en skruv. Allt detta för en ynka liten tavla - men visst blir det bra. Idag kom vi dock inte så långt. Men vi började i köket, där skulle vi sätta upp mina nya lampor som  jag fick i julklapp. Pappa mätte och jag skulle bara upp på bordet för att göra ett kryss i taket.

J: "Asså pappa, håller bordet för mig?"
P: "Ja, ingen fara, ett bord är ett bord."

Jag ställer mig och det är lite vingligt så jag funderar på att ta bort lamporna som även dem står på bordet. Gör ett kryss i taket och sedan skall pappa flytta uttaget för att se om det fungerar och då flyttar han sin fot, som även den är på bordet, in mot mitten och sen, FAN! Då spricker bordet på mitten och både jag och pappa åker rakt igenom. Det lät som fasen och stora glasskärvor överallt i hela köket blandat med träflisor och massa kakor som blev till smulor. Där står jag och försöker rabbla alla fula ord som pappa lärt mig och jag blir både ledsen och förbannad. Vi klarade oss förvånandsvärt bra, inget glas i fötterna. Det var bara att slänga sig i bilen för att åka och köpa köksbord - 5500 kronor fattigare blev jag! Inte nog med det så får jag inte bordet förens om tidigast 2 veckor så jag får klara mig utan matbord framöver. Vidare till Eurostop för att hämta mamma som hade gått och shoppat lite. Sen tillbaka för att fortsätta med allt som skulle göras. Jag och mamma monterade möbler medans pappa skulle borra hål i köket för att få upp mina "gardiner" som Sanna kallar det. Han hinner precis borra klart innan det plingar på dörren där en gammal gubbe kommer och är rasande. Eftersom det är söndag så får man tydligen inte borra.
"Är det du som är pappan i familjen? Din son bodde här innan och han visste att man inte fick borra och nu är det väl din dotter som bor här? Är hon inte ens läskunnig? Är ni helt från vättet, ni kan ju för helv*te inte borra på en söndag."
Jag och mamma höll på att vika oss på mitten för det lät helt otroligt. Han kunde väl iaf försöka vara lite trevlig...? Där förstördes ännu några av mina planer. Min spegel kom aldrig upp, inte mina tavlor heller, inte klockan, inte ljusstakarna och inte fönsterbänken... och inte heller mina lampor som gick sönder.
Jaja, det innebär iaf att det inte dröjjer så länge tills pappa kommer ner och besöker mig igen.


Otursdagen avslutades med pizza och det var det värt. Imon skall jag iväg till en massa lampaffärer för att hitta några nya :)



Isabell

I´m on my way

Igår var det storm här nere, stormen Tuva. Tror dock inte att det har gått över än för det blåser extremt mycket nu också. De varnade på Hallandsnytt att alla borde hålla sig inomhus. Än så länge har jag bara sett en fallen flaggstång men å andra sidan har jag inte gått spc många meter.

Idag är det föreläsning i Varberg kl 11-16 och därefter blir det hem och packa för att sedan möta Alex på stationen och byta nycklar. Är hemma vid 8 och om allt går enligt planerna så skall vi vara påväg till Vmo vid halv 9. Visst är jag en opptimist?! :) Men jag känner på mig att det inte kommer fela spc mycket mer än en kvart eller så...
Förfest i Vmo och sen blir det bowling och om planerna inte går i lås så ska vi på Harrys också. Det lär bli en trevlig kväll!
Imon är det match mot Mariebo och sen bär det av ner till Halmstad igen där jag o tjejerna här nere skall ut på partaj. Blir nog trevligt det också.
Sen på söndag blir det en heldag i sporthallen för Elin kommer och spelar. Likaså Halmia spelar så det skall bli riktigt kul att se. Även pappa kommer ner på besök så vi skall fixa lite i lägenheten, dvs. tavlor, montera möbler, sätta upp gardiner och om jag får som jag vill så skall vi även åka och köpa ett nytt köksbord :) Det återstår att se...:)



Har nog inte mkt mer att säga, dags för frukost :)




Isabell

RSS 2.0