Otur och ideligen fula ord

Fredagen innebar förfest hos Alex och därefter bowling. Kvällen blev lyckad och vi avslutade det hela på harrys. Visst hade vi kul men vi konstaterade att det inte var i närheten av parken. Där är det större och man får lite mer plats att röra sig på. Lördagen började med bakfylla för att sedan spela match vid kl två, lagom pigg och på g efter 4 alvedon. Under kvällen blev det till att träffa tjejerna innan de skulle iväg. Lämnade Emelie vid elva tiden och då hade hon inte packat klart men hon är väl inte den som är den...
Idag började dagen bra, ingen bakfylla. Åkte ner mot Halmstad för att fixa i lägenheten jag och pappa. Först en runda till sporthallen för att se Elin när IFK spelade mot Halmia, en kul match att se. Därefter började min otur. Håll i er! Jag hade verkligen längtat efter att pappa skulle komma ner och fixa lite hos mig. Eftersom jag har väggar av betong i hela lägenheten kan jag inte sätta upp några tavlor så fort man känner för det. Utan detta måste planeras, sedan få pappa att komma ner, därefter skall han borra som fasen för att kunna få upp en skruv. Allt detta för en ynka liten tavla - men visst blir det bra. Idag kom vi dock inte så långt. Men vi började i köket, där skulle vi sätta upp mina nya lampor som  jag fick i julklapp. Pappa mätte och jag skulle bara upp på bordet för att göra ett kryss i taket.

J: "Asså pappa, håller bordet för mig?"
P: "Ja, ingen fara, ett bord är ett bord."

Jag ställer mig och det är lite vingligt så jag funderar på att ta bort lamporna som även dem står på bordet. Gör ett kryss i taket och sedan skall pappa flytta uttaget för att se om det fungerar och då flyttar han sin fot, som även den är på bordet, in mot mitten och sen, FAN! Då spricker bordet på mitten och både jag och pappa åker rakt igenom. Det lät som fasen och stora glasskärvor överallt i hela köket blandat med träflisor och massa kakor som blev till smulor. Där står jag och försöker rabbla alla fula ord som pappa lärt mig och jag blir både ledsen och förbannad. Vi klarade oss förvånandsvärt bra, inget glas i fötterna. Det var bara att slänga sig i bilen för att åka och köpa köksbord - 5500 kronor fattigare blev jag! Inte nog med det så får jag inte bordet förens om tidigast 2 veckor så jag får klara mig utan matbord framöver. Vidare till Eurostop för att hämta mamma som hade gått och shoppat lite. Sen tillbaka för att fortsätta med allt som skulle göras. Jag och mamma monterade möbler medans pappa skulle borra hål i köket för att få upp mina "gardiner" som Sanna kallar det. Han hinner precis borra klart innan det plingar på dörren där en gammal gubbe kommer och är rasande. Eftersom det är söndag så får man tydligen inte borra.
"Är det du som är pappan i familjen? Din son bodde här innan och han visste att man inte fick borra och nu är det väl din dotter som bor här? Är hon inte ens läskunnig? Är ni helt från vättet, ni kan ju för helv*te inte borra på en söndag."
Jag och mamma höll på att vika oss på mitten för det lät helt otroligt. Han kunde väl iaf försöka vara lite trevlig...? Där förstördes ännu några av mina planer. Min spegel kom aldrig upp, inte mina tavlor heller, inte klockan, inte ljusstakarna och inte fönsterbänken... och inte heller mina lampor som gick sönder.
Jaja, det innebär iaf att det inte dröjjer så länge tills pappa kommer ner och besöker mig igen.


Otursdagen avslutades med pizza och det var det värt. Imon skall jag iväg till en massa lampaffärer för att hitta några nya :)



Isabell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0