Julen är överstökad

Nu har jag varit duktig och städat bort julen. Pratade precis med mamma och hon har hållt på hela dagen där hemma och är ändå inte klar. Jag är trots allt ganska glad över att jag har 3 rum istället för 16 att städa. Mitt gick väldigt smärtfritt, stjärnan på fot åkte ner ganska snabbt och likaså mina "koner" som jag haft i sovrummet. Adventsljusstaken, om jag kan kalla den för det?, fick inta sin plats i byrålådan och den enda tomten som jag hade slog jag in och la på sin "rätta plats". Det som tog mest tid var egentligen att få upp allt som skulle stå där istället och även veta hur det skulle stå. Men nu tror jag nog att det blev ganska bra till slut. Fick upp mina nya fönsterlampor och likaså en del annat som jag fått i julklapp. Det var som att återuppleva julafton igen för man hade glömt ganska mycket som legat nerpackat i alla kassar.
Bilder kommer förmodligen under morgondagen!

Om ni är intresserade i hur examinationen gick så blev jag GODKÄND. Härligt! Kändes dock inte speciellt svårt så jag la nog ner lite väl mycket tid igår kändes det som. Likaså har jag sovit dåligt en hel natt i onödan.
Väl hemma fick jag belöna mig med en Geisha som var uppäten på mindre än 10 minuter. Va bra att pappa ringde igår och sa att man fick 3 Geisha för 25 på Netto ända fram tills på söndag. Så till helgen när M&P kommer ner blir det antagligen en runda till Netto.

Fick träffa Sandra idag också efter att hon kommit hem från Thailand. Hon kom förbi för att hämta hem sin Orkidé som jag har varit blomvakt åt under deras resa under julen. Får väl hoppas att den överlever ett litet tag till, om inte så iaf för att det ska se ut som att Sandra själv tagit död på den :P.
Blev även pepp inför lördag, vi skall träffas hos Sandra på en fördrink innan vi tar oss bort till tjejen som fyller 20!!


Tittade igenom mappen "Mina bilder"
Skulle vara härligt med sommar, brunbrända ben, sol och bad!

Jag o Sanna, Magaluf -07



Balkongen på Hotell Teix -07


En fin bild på Ida o Basti

Emelie o Sanna, -08


Sanna o Sanne då Emelie fyllde 20.
 


Jag, Emelie o Ida


Trion från tjejernas resa till Australien -08


Minnen från stranden i Dubai -07


Jag o Mamma rider på en kamel i öknen, Dubai -07



Sanna, Peter o jag, Magaluf -07


En brun Ida ute vid Bolmen -05 lr. 06


Vårt hemmagjorda ölspel under en lagfest, -08


Studenten -07


Jag o Fidde, -05


Förfest hos Emelie, sommaren -07


Magaluf -07


Oliver


En äcklig shot, Magaluf -07


Jag o Emelie





En glad student -07


Vi klättrade bland klipporna, Teneriffa Nov -06.



Det blev ganska många bilder till slut...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0