Påsk

Påsken var fullkomligt underbar. Jag fick njuta av ledigheten och likaså av det fina vädret. Helgen har spenderats ute i stugan och årets första kubb tunering är genomförd. Mitt och Tildas lag slutade på en hedrande 2:a plats. Kvällen gick alldeles för fort och det bjöds på god mat och dryck.

Nu är det återigen vardag. Idag var det lektion 8-12, lagom med halvdagar.
Dock är jag inte direkt van vid att behöva gå upp 6:20. Men det gick det med!
Idag har vi specialiserat oss på HLR för sjukvårdspersonal. En kul men väldigt jobbit förmiddag. Vi har lärt oss att använda en defibrillator i fall vi skulle riskera att hamna i en situation med ett hjärtstopp som kräver defibrillering.
Eftermiddagen skulle ha inneburit en hel del läsning. Istället kom Emelie o Sandra på besök vilket sedan resulterade i att jag fick lunchgäster för att därefter avsluta med årets första/sista april glögg...! Att man aldrig tröttnar :). Med andra ord blev det inte mycket gjort den här eftermiddagen med det är alltid kul med besök. Speciellt spontan besök när man liksom inte förväntar sig två hurtiga tjejer komma förbi. Vi diskuterade även vår Växjö tripp till helgen. Skall bli riktigt kul och se om Växjö är så bra som alla säger. Men det blir ju vad man gör det till, och vi ät pepp - otroligt pepp så det kommer säkert bli en strålande kväll.

Nej, nu skall jag krypa ner i sängen och titta på Robinsson, därefter skall jag förhoppningsvis läsa igenom 1 kapitell i tjockis-boken.

Vi hörs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0