Såpornas drottning


Svt är bra mkt bättre än jag tidigare trott.



Jag minns så väl, då man hade kvällarna upptagna av träning och flertalet såpor. Träning vid 17:00 och därefter hem och äta och sedan ungefär samma visa varje dag. Detta var iofs några år sedan, då när man höll på med alla olika sporter som man lyckades ha tid för. Det var uppspikade kvällar måndag till fredag.

19:00   Vita Lögner
19:30   Skilda världar... och så höll det på :)

20:00 var det antingen, Äntligen hemma (tisdag), Tre kronor (onsdag), Rederiet (torsdag), eller Farmen (fredag) och d.

Sen kom några "mörka" år, då alla roliga såpor var som försvunna. Dock har de sakta kommit tillbaka. Inte i samma regi som tidigare men något nytt och samtidigt ganska roligt och underhållande. Jag börjar känna igen mig själv igen, såpornas drottning. Nu är det Andra Avenyn, Gynekologen i Askim, Ensam mamma söker, Svensson Svensson och Örnen som gäller. Vill man, och har tid, så har man kvällens tv-tittande klart.


Fick ett sms av en klasskompis häromdagen, han vet att jag hellre tittar på "Ensam Mamma Söker" än att syssla med ett grupparbete men inte mycket mer än så ang. mitt tv-tittande. Btw, tillbaka till smset där det stod "Du missade väl inte Andra Avenyn? God Forbid :)". Vart tog integriteten vägen? Vet alla var det är jag tittar på...? Har aldrig nämnt serien för honom eller ens i hans omnejd. Blev ganska paff och har fortfarande inte kommit underfund med hur han tog mig på bar gärning.

Anledningen till att jag blivit ett såpa-fan på nytt är att jag upptäckt att Svt visar allt dygnet runt. Totalt fascinerad. När jag känner för det kan jag titta på vilken serie jag vill. Häromdagen blev jag bara tvungen att se några minuter av Svensson, Svensson. Faktum är att Andra Avenyn ändå är hyfsat bra. Visserligen en duns av dåliga skådespelare men för dem med Sverigenoja som jag så funkar det.


Åter till verkligheten. Är hemma i Gislaved för att plugga. Nere i Halmstad blir det inte mycket plugg, finns så mkt annat som är roligare där nere att man skjuter på allt istället. Idag hade jag tänkt mig 8 timmars heltidsarbete i Organisationsteori boken. Kom i säng allt för sent igår och orkade läsa 3 sidor innan jag började slumra. Ska dock nämnas att det är en riktigt svår bok. En sida tar 2 minuter att ta sig igenom . Plöjde därefter igenom ytterligare 2 sidor och snart låg jag och sov och vaknade halv 2 med boken inklämd i soffan. Precis vad jag hade tänkt mig :/
För att få komma ut o röra på mig begav jag mig till Dekora för att titta på kakel till köket. Har hittat vad jag vill ha. 1199.- m2. Som hittat! Blir väl till att jobba lite imon för att slippa läsa hela dagen... Den boken står mig upp i halsen och tenta ångesten har sakta men säkert gjort sig påmind!





Isabell


Kommentarer
Postat av: Sanna

hmmm känns som det ända man gör är att titta på tv... eller man gör rättaresagt allt annat än det man borde, plugga... men skönt att fler än jag gör saker man inte borde...och på lördag gör vi det tillsammans...
pluggar lr allt annat utom plugg... ja det återstår o se men kul ska vi ha iaf...hihih;)

2007-10-18 @ 23:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0