When I´m looking beside you...

...I just see the truth about everything. About, you and me. For a couple of days I just though that my paradise would stay forever, until the day you take me, leave me or just saying good bye..."

Möjligen stod det något i den stilen. Idag är jag sjuk. Inte speciellt kul. Gårdagen gick an, lite besök och tiden flöt på. Idag hittade jag däremot HippHipp som nöjesdrivare. Hade väntat mig ett besök av dig idag men annat kom i vägen. Får vänta tills imorgon...

The School Sucks för tillfället, allt känns jobbigt. Till och med en ynka bokrecension som annars brukar kännas som en fröjd i jämförelse med andra tyngre prov. Får väl glädjas åt sportlovet som nalkas.
Annars flyter det mesta på som vanligt. Jag kan inte säga annat än att jag blivit blande de sämsta i världen på att planera. Min omgivning undrar hur jag ska kunna klara mig i livet ef.som jag är specialist på att skjuta upp saker, överskatta min tid, se till att saker är ogjorda även fast jag gång på gång lovat att få det gjort. 

Dags att gå ner och sjunga lite falska toner i duschen och blicka tillbaka över mitt liv. På tiden då jag var en mästare på allt angående planering. Eller varför inte spröda på lite nya planer över framtiden.
En dag ska jag ju trots allt ha en så pass grym utbildning, ett enormt bra jobb - roligt, utvecklande, minimala tider- allt på samma gång. Därtill ska jag ha en förvånansvärt bra lön, en underbar man och, Fidde, visst ska jag vara gravid ;)
Vad sägs...låter det troligt?



 Sleep tight.

/Isabell

Kommentarer
Postat av: Anonym

Höll på att glömma, Min mamma fyller år idag!

2007-01-25 @ 21:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0